FandimeFilmu.cz: Jsme s Vámi už dva roky!

FandimeFilmu.cz: Jsme s Vámi už dva roky! | Fandíme filmu
Děj se co děj, fanoušci filmu dál fanděj. Naplno!

Na počátku nebylo nic. Pak 4. května 2011 světlo světa spatřil první úvodník a o 2730 článků později slavíme už druhé narozeniny! Díky Vaší přízni nás čte denně už více než 4800 čtenářů, máme 1595 fanoušků na Facebooku a podle dostupných informací jsme čtvrtý nejčtenější filmový magazín na českém (a možná i česko-slovenském) internetu. Pro zajímavost si letošní čísla porovnejte s loňským rokem, a uvidíte, jak daleko jsme za posledních 365 dní došli. Za to patří obrovský dík především Vám, naši věrní čtenáři, a budeme doufat, že i nadále budeme denně přinášet dostatek příspěvků k Vaší plné spokojenosti.

Nemenší zásluhy na úspěchu Fandíme Filmu ale samozřejmě nese i náš pracovitý tým. Od posledních narozenin přispělo alespoň jedním článkem dohromady celkem 35 redaktorů, přičemž zhruba dvě třetiny z nich se na chodu stránek podílí dodnes. Jmenovitě se na posledním roce provozu podíleli: Andresito, Andrew, Aleš, Alex, Bestlama, Brousitch, CBD, Danny, Disk, don Kasay, Fancipal, Gany, Hjub, Jaaara, ID, Kejdy, Leechmyi, Leftfield, LG, Lister, Mareg, markuc, novoten, Phil cze, Rasputin, Remi, Ric007, Rudmen, snek49, Somerset, Spike, svobik, Toren, Vitus, Vojcl. Zvlášť velký dík potom patří editorům Jaaarovi a svobikovi a také Rudmenovi, jednomu z našich vůbec nejaktivnějších přispěvatelů. Vedle redakce se na chodu webu podíleli také programátoři machr a marda, občasnou korekturou přispěla Terka, ekonomicky-úřední stránku pomáhá zajišťovat Martin, exkluzivní videa pro Vás sestříhal Mike a české titulky pro vás připravili BuhHer0 a jeho tým z VideaCesky.cz.

Zachovejte nám přízeň i nadále, ať se nám čtenářskou základnu podaří do roka opět znásobit, doporučujte nás kudy chodíte, sdílejte naše příspěvky a náš profil na Facebooku a především se denně vracejte pro nejčerstvější novinky, aktuální recenze a exkluzivní články. Pokud máte pro redakci jakýkoliv návrh na (rozumný) zlepšovák, ozvěte se na redakce@fandimefilmu.cz a pokud byste sami chtěli na náš web přispívat, stále máte možnost.

Pokud nás chcete podpořit finančně, nakupujte skrz FandimeFilmu.cz. Kdykoliv budete nakupovat online nebo se po online obchodech třeba jen zvědavě rozhlížet, nezapomeňte své nakupování začít na adrese fandimefilmu.cz/heureka nebo použijte jednoduše jeden z našich Heureka bannerů. Neplatíte za svůj nákup ani korunu navíc, najdete si tu nejlepší cenu a ještě nepřímo přispějete malou částku pro FandimeFilmu.cz. Ještě jednou díky čtenářům i redaktorům a fanděte filmu!

Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu