Hawkeye: Známe představitele další důležité figury

Hawkeye: Známe představitele další důležité figury | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Kdy se dočkáme marvelovské série o oblíbeném lučištníkovi?

Pokud jste viděli Black Widow, tak už víte, že v Hawkeyeovi se to zajímavými postavami bude jen hemžit. Série byla zpočátku hodně tajnůstkářská, když kupříkladu představitelka hlavní role byla nucená několik měsíců před novináři zapírat své angažmá, i když už dlouho bylo známou skutečností. Později proces potvrzování urychlily fotky z natáčení, které s nezvratitelnou jasností potvrdily, kdo v sérii skutečně bude vystupovat.

Zajímavé je, že i řadu měsíců poté stále existují určitá slepá místa. Je to dané skutečností, že některé postavy se zřejmě objeví pouze v interiérových scénách, jež se natáčely v uzavřených ateliérech, kam zvědavé oči fotoaparátů nedohlédly. Delší dobu před námi zůstávalo utajeno, že do série byl obsazený Simon Callow. Informaci přinesl prověřený The Cosmic Circus.

Callow je uznávaný tradiční britský herec, jehož můžete znát z Amadea, Pokoje s vyhlídkou, Čtyř svateb a jednoho pohřbu, Zamilovaného Shakespeara nebo seriálů Cizinka či Zaklínač. Jeho role zatím zůstává skryta, avšak má být důležitá, obzvláště v prvních epizodách, a z dostupných indicií to vypadá, že by pro Hawkeye mohl být mentorskou figurou.

Stále také není zřejmé, kdy sérii uvidíme, avšak Alaqua Cox, představitelka neslyšící hrdinky Echo, naznačila, že bychom se měli dočkat ještě letos.

Hawkeye je nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Showrunnerem je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Zdroje. Alaqua Cox, The Cosmic Circus

Galerie: 2

Hawkeye: Známe představitele další důležité figury | Fandíme filmu Hawkeye: Známe představitele další důležité figury | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu