Kraven: Kdo bude záporákem v další komiksovce ze světa Venoma

Kraven: Kdo bude záporákem v další komiksovce ze světa Venoma | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Marvelovský lovec se zřejmě musí obejít bez Spider-Mana, ale má v hledáčku svého dalšího osudového soka.

Jeden čas se spekulovalo, že by Lovec Kraven mohl být padouchem ve třetím Spider-Man filmu Toma Hollanda. Nakonec bylo rozhodnuto o tom, že podobně jako Venom nebo Morbius dostane vlastní celovečerní film. Loni v létě bylo oznámeno, že snímek zrežíruje J.C. Chandor a před pár týdny jsme se dozvěděli, že hlavní roli ztvární Aaron Taylor-Johnson. Proti komu se ale ústřední antihrdina postaví, když zřejmě nebude lovit Spider-Mana, tak je u něj v komiksech obvykle zvykem?

Server The Illuminerdi, který má vazby v castingovém světě, informuje, že záporákem (nebo jedním ze záporáků) bude Chameleon. Ten je v komiksech známý také pod občanským jménem Dmitri Smerdyakov. Ruský rodák je mistrem převleků, který díky pokročilým technologiím může kompletně změnit svůj vzhled. Dokáže tak perfektně nahradit jiné lidi a je díky tomu mistrem komplikovaných lstí. V některých verzích komiksu jsou Kraven a Chameleon nevlastní bratři, tudíž by dávalo smysl, že když už se nemůže Kraven postavit Spider-Manovi, tak proti němu vystoupí někdo, s kým je v komiksech také úzce provázaný. Studio Sony do role hledá třicátníka, víc zatím známo není.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana.

Foto: Marvel

Zdroj: The Illuminerdi

Galerie: 4

Kraven: Kdo bude záporákem v další komiksovce ze světa Venoma | Fandíme filmu Kraven: Kdo bude záporákem v další komiksovce ze světa Venoma | Fandíme filmu Kraven: Kdo bude záporákem v další komiksovce ze světa Venoma | Fandíme filmu Kraven: Kdo bude záporákem v další komiksovce ze světa Venoma | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu