Secret Invasion: Nick Fury má pro svou špionážní sérii v hledáčku další parťačku

Secret Invasion: Nick Fury má pro svou špionážní sérii v hledáčku další parťačku | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Štáb si vybral zajímavou herečku do role výrazné špionážní postavy ze světa bývalého šéfa S.H.I.E.L.D.u.

Marvelovská špionážní minisérie Secret Invasion dál pilně pracuje na své castingové přípravě. Před pár dny byl obsazený Christopher McDonald, teď produkce nabídla roli Carmen Ejogo. Na odpověď herečky a jejího týmu se zatím čeká, nicméně pojďme si ji představit. Sedmačtyřicetiletá rodačka z Londýna začínala už 80. letech, pořádně však její filmová kariéra začala až ve druhé půlce devadesátek. Hlavní ženskou roli měla vedle Eddieho Murphyho v Policajtovi ze San Francisca, hrála ve snímcích Selma, Očista: Anarchie, Fantastická zvířata 1 a 2, Vetřelec: Covenant a nebo v seriálu Temný případ. Pro marvelovskou sérii by rozhodně byla zajímavou posilou.

Podle serveru The Illuminerdi, který zprávu přinesl, štáb Carmen zvažuje do tajuplné role, do níž se hledala černošská, popřípadě asijská herečka ve věku 45-70 let. Mělo by jít o jednu z hlavních rolí. Postava má být ze stejného světa jako Nick Fury, má to být silná vůdkyně a má mít „špionážní nádech“. Postava by měla mít s Furym hodně společných scén, není však zřejmé, zda je to spojenec nebo protivník. Což platí dvakrát, vzhledem ke skutečnosti, že série bude plná maskovaných Skrullů. Natáčení seriálu má začít v dohledné době.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scotta Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim.

Zdroj: The Illuminerdi

Galerie: 2

Secret Invasion: Nick Fury má pro svou špionážní sérii v hledáčku další parťačku | Fandíme filmu Secret Invasion: Nick Fury má pro svou špionážní sérii v hledáčku další parťačku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu