Kevin Spacey se připravuje na první roli od přerušení kariéry

Kevin Spacey se připravuje na první roli od přerušení kariéry | Fandíme filmu
Kevin Spacey
Po nařčeních ze zneužívání působila Spaceyho kariéra jako ukončená. Teď má hrát detektiva, který vyšetřuje obviněného pedofila.

Potom, co se v roce 2017 začala vršit obvinění ze sexuálního obtěžování, byla kariéra hvězdného Kevina Spaceyho v troskách. Byl s okamžitou platností propuštěný ze seriálu Domek z karet a již natočené scény nové řady byly zahozené a scénář se přepsal. Všechny Spaceyho scény ve snímku Všechny prachy světa byly přetočené s Christopherem Plummerem. Již dokončené filmy s hercovou účastí tiše zapadly. Pak už se Kevin objevoval pouze ve zvláštních videích, která zveřejňoval na svém Youtube.

Po čtyřleté nečinnosti Hollywoodem zapuzený herec dostává novou příležitost. Nabídl mu ji ve svém novém italském filmu legendární Franco Nero. Ten jako režisér chystá snímek L'uomo che disegnò Dio (zhruba Muž, který maloval Boha). Nero řekl ABC News: „Jsem moc rád, že Kevin přijal roli v mém filmu. Považuji jej za skvělého herce a nemohu se dočkat, až začneme natáčet.“ Producent Louis Nero pro magazín Variety potvrdil, že je Spacey na palubě v roli detektiva.

Snímek pojednává o slepém malíři, který dokáže věrně malovat portréty lidí jen podle jejich hlasu. Se svým talentem se dostane až do televizní show. Po zvýšené mediální pozornosti je však lživě obviněný z pedofilie. Franco Nero hraje malíře, Spacey má představovat detektiva, který případ vyšetřuje. Což jednoznačně působí jako umělecké vyjádření ke Spaceymu skutečnému životu.

Jednotlivé zdroje se rozcházejí v tom, jak velkou roli by Kevin měl mít. Podle některých zdrojů má mít pouze cameo, podle další vedlejší roli, podle jiných hlavní roli. Jinde se zase uvádí, že hlavní postavou je malíř. Stále existuje také varianta, že se v pandemické době nepodaří Spaceyho diář sladit s termínem natáčení, které brzy začne v severoitalském Turíně. Další roli má ve filmu také Nerova manželka Vanessa Redgrave.

Foto: Kevin Spacey

Zdroje: Telegraph, Film Italia, ABC News, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu