Postavy z Doctora Strange 2 a Hawkeye ukázaly svoji podobu

Postavy z Doctora Strange 2 a Hawkeye ukázaly svoji podobu | Fandíme filmu
Marvel
Superhrdinové odhalují svoje kostýmy, které se k radosti některých fanoušků podobají komiksům víc, než bývá ve filmech obvyklé.

Včera jsme se dočkali prvního pohledu na podobu Ms. Marvel. Fotky pro nás udělaly ještě jednu důležitou službu. Potvrdily, že před časem uniklá sada výtvarných návrhů marvelovských postav je podle všeho pravá. Pojďme si výtvarné návrhy společně projít.

Začněme odspoda, kde je vidět právě Ms. Marvel. Vidíme její superhrdinský kostým, její podomácku spíchnutý kostým i její civilní oblečení. Napravo je pak bojovník se zločinem Red Dagger (Aramis Knight).

Prostřední řada ukazuje podobu postav z minisérie Hawkeye. Fanoušci si pochvalují, že se tentokrát jeho kostým daleko víc podobá kostýmům z komiksů. Blíže si jej můžete prohlédnout na přiložené fotce ze zákulisí. Na té společně s Rennerem vystupuje Alaqua Cox, jež v sérii představuje superhrdinku Echo. Nedávno jsme mohli vidět její fotky v civilu, teď tedy ukázala i svůj superhrdinský kostým, nebo přinejmenším jednu z jeho vrstev.

Krom Hawkeye v uniklé kolekci artworků můžeme vidět také jeho lučištnickou učednici Kate Bishop (Hailee Steinfeld) a Černou vdovu Yelenu Belovu (Florence Pugh). Vedle nich je tu vyobrazena ještě postava, která má úbor, jaký nosil Clint Barton, když v Avengers: Endgame nevystupoval jako Hawkeye, ale jako Ronin. Vypadá to, že pod kapucí je ženská postava, mohla by to potenciálně být Echo, která v komiksech po Hawkeyeovi identitu Ronina převzala.

No a pak je tu ještě první řádek artworků, na němž můžete vidět podobu postav pro snímek Doctor Strange in the Multiverse of Madness. A tady je to opět zajímavé. Vlevo je Doctor Strange, potom nechybí jeho věrný parťák Wong. O kus dál je vyobrazená Scarlet Witch. Potud není příliš co řešit. Zajímavé jsou ostatní obrázky. Dočkali jsme se vůbec prvního vyobrazení Ameriky Chavez, nové hrdinky, kterou film představí. Roli hraje Xochitl Gomez. Ale největší pozornost budí asi poslední dvě postavy.

V zeleném plášti je zjevně Mordo (Chiwetel Ejiofor). Akorát má na obrázku dlouhé vlasy. Ty někdy v komiksech postava nosí, tak se možná filmová verze tomuto vyobrazení přiblíží. Ale někteří fanoušci tvrdí, že na rozmazaném obrázku vidí na Mordově hlavě dredy. Pokud by to tak skutečně bylo, pak by Mordo najednou docela připomínal jinou komiksovou postavu – Bratra Voodoo. O tom se v minulosti šuškalo, že by se ve filmu měl objevit. Teď se spekuluje o tom, zda náhodou obě postavy nebudou nějak spojené. Zda filmovému Mordovi nebude náhodou přisouzeno něco z komiksových příběhů bratra Voodoo, aby tvůrci zužitkovali zajímavé náměty, ale zároveň nemuseli trávit mnoho času představováním další postavy.

A nejzajímavější je poslední obrázek. Na tom je vyobrazena Clea. To je v komiksech mocná kouzelnice a neteř démona Dormammu (záporák prvního Doctora Strange), která Strangeovi pomáhá v boji proti svému temnému strýci. Oba se do sebe později zamilovali. Jenže pozor! Člověk, který artwork na internetu nasdílel jako první tvrdí, že Cleu hraje Rachel McAdams. A ta už byla v Doctoru Strangeovi obsazena do role Christine Palmer. Buď někde nastal komunikační šum, anebo se dozvíme, jak je možné, že je z McAdams najednou někdo jiný. Kupříkladu by mohla Clea vstoupit do těla Christiny. Nebo by mohla být léta neteří Dormamu a tajit to, nebo o tom sama ani nevědět. Nebo tahle změna (popřípadě i nový vzhled Morda) může souviset se skutečností, že ve snímku zřejmě budeme cestovat paralelními realitami – kdo ví, třeba by tam Strange mohl potkat alternativní verze svých známých ze svojí reality. O Clee se také dlouho říkalo, že by se měla ve filmu objevit a ačkoliv už se delší dobu točí, dosud nejsou žádné zprávy o tom, kdo byl do role obsazený. Na druhou stranu před časem bylo oznámeno, že se vrací Rachel McAdams, ačkoliv to jeden čas vypadalo, že pokračování bude bez ní…

Zdroje: Reddit

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu