Wolverine se údajně má vrátit v podobě minisérie

Wolverine se údajně má vrátit v podobě minisérie | Fandíme filmu
20th Century Studios
Wolverinova rozsáhlá historie má být údajně zpracována v podobě antologické série pro Disney+.

Wolverine je tak trochu Jamesem Bondem komiksového světa – Od té chvíle, kdy Hugh Jackman oznámil, že s rolí bude končit, tak se vedou spekulace o tom, kdo bude postavu představovat napříště. Možná bychom se ale spíš měli ptát, „jak“ nová verze postavy bude představena.

Alespoň to naznačuje zpráva serveru That Hashtag Show. Server tvrdí, že Marvel neplánuje Wolverina do budoucna oživit jako filmy s novým představitelem, ale jako minisérii pro Disney+. Údajně by mělo jít o antologickou sérii, kde by každá sezona nabídla jeden uzavřený příběh z Wolverinovy historie. Antologie by přitom neměla nijak vylučovat Wolverinovu účast v týmových filmech s ostatními X-Meny. Jako první by údajně měla být adaptována série Weapon X, jež pojednává o tom, jak Wolverinovy kosti byly v rámci armádního programu potaženy adamantiem (extrémně odolným kovem). Série by údajně měla být zasazena do 80. let a být součástí filmového světa Marvelu. V minulosti byl příběh Weapon X zpracovaný ve snímku X-Men Origins: Wolverine.

Je třeba zdůraznit, že zpráva nebyla potvrzena ani oficiálně, ani z dalších zdrojů. Nicméně That Hashtag Show už v minulosti přinesla zprávy, které se později potvrdily, proto aktuální zvěsti věnujeme pozornost. Je pravda, že se proslýchá, že poněkud netradičního zpracování by se měli dočkat i X-Meni ve svojí týmové podobě. A Jackman je s rolí tak výrazně spjatý, že bude třeba vyvinout hodně úsilí, aby veřejnost v roli přijala někoho jiného. Kdo ví, třeba by úspěšnou cestou mohla být právě změna formátu. Ale prozatím opravu neberte zprávu jako hotovou věc, vyčkejme na nějaké další potvrzení.

Zdroje: That Hashtag Show, Inverse

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu