Batman: Fanouškovský film ukazuje temnější stránku netopýřího hrdiny

Batman: Fanouškovský film ukazuje temnější stránku netopýřího hrdiny | Fandíme filmu
Bat in the Sun Productions
Zobrazit další 2 obrázky
Díky velkorysým darům od fanoušků vznikla ponurá a syrová verze Batmana ještě předtím, než se dostane do kin  celovečerák s Pattinsonem.

Fanoušci Batmana v tuto chvíli netrpělivě vyhlížejí především připravovaný celovečerní film The Batman. Od něj se očekává, že na populárního ochránce města Gotham hodí temný filtr, o čemž nás velice úspěšně přesvědčil už loňský trailer. Režisér Matt Reeves již na začátku března oznámil padnutí poslední klapky, film se tedy dostává již do poslední, postprodukční fáze tvorby. Přesto si na něj však budeme muset ještě několik měsíců počkat – premiéra je v tuto chvíli naplánovaná až na 3. 3. 2022. Pro všechny fanoušky, kteří se nemůžou dočkat syrovější verze Bruce Wayna, naštěstí nedávno přistála zajímavá alternativa v podobě krátkého snímku nesoucího název Batman: Dying Is Easy.

Fanouškovský film vznikl na základě úspěšné crowdfundingové kampaně, ve které veřejnost autorům svěřila více než 75 000 dolarů (v přepočtu více než 1,5 milionu korun). Tvůrčímu týmu se tak podařilo k projektu dostat i některé známější tváře v čele s Michaelem Madsenem (Gauneři, Osm hrozných) nebo Dougem Jonesem.

Příběh se zaměřuje především na konverzaci mezi Batmanem a Jokerem uvnitř věznice v Arkhamu. Během celého trvání filmu jsme však schopni spatřit celou plejádu Batmanových ikonických záporáků a dalších vedlejších postav. Při crowdfundingové kampani tvůrci slibovali, že chtějí vytvořit psychologický a temný detektivní příběh s téměř hororovým nádechem. A nutno říct, že se jim to skutečně daří. Ani ne půlhodinový film je zdarma dostupný na YouTube, takže by byla pro všechny Batmanovy fanoušky škoda, kdyby mu nedali šanci.

Podklady a foto: Bat in the Sun Productions

Galerie: 3

Batman: Fanouškovský film ukazuje temnější stránku netopýřího hrdiny | Fandíme filmu Batman: Fanouškovský film ukazuje temnější stránku netopýřího hrdiny | Fandíme filmu Batman: Fanouškovský film ukazuje temnější stránku netopýřího hrdiny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest