Zabiják & bodyguard 2: Pokračování akční komedie ukázalo 1. upoutávku

Zabiják & bodyguard 2: Pokračování akční komedie ukázalo 1. upoutávku | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek udělají z chorvatského letoviska kůlničku na dříví.

Komedie Zabiják & bodyguard před čtyřmi lety sklízela jen průměrné známky, ale trailery lákaly na typický humor momentálně populárního Ryana Reynoldse a tak diváci do kin přišli a film slavil v kinech komerční úspěch. Není tedy divu, že studio Lionsgate rozhodlo o natáčení pokračování.

Jak praví zákony komerční hollywoodské tvorby, ve dvojce musíte dát víc, tudíž se z ústřední dvojice stala trojice. Zatímco v jedničce se špičkoval Reynolds se Samuelem L. Jacksonem, ve dvojce vzniká (ne)přátelský trojúhelník. Pokračování se jmenuje The Hitman's Wife's Bodyguard, u nás tedy nejspíš něco jako „Bodyguard, zabiják a jeho žena“. V prvním filmu Reynoldsův bodyguard střežil zabijáka Jacksona, teď do celé rovnice přibyla ještě zabijákova manželka.

Jak ukazuje trailer, bodyguard Michael Bryce je po střetnutí se zabijákem Dariem Kincaidem s nervy v kýblu a terapeut mu doporučí, aby si dal od svojí práce pauzu. Tu z ničeho nic přeruší Sonia Kincaid, která potřebuje, aby jí pomohl vytáhnout manžela z bryndy. Po nervovém zhroucení se Reynoldsova postava trochu posunula a zdá se, že bude často ve vleku událostí. Ostrá Sonia vnáší do situace nový element a v trojici je jiná dynamika než ve dvojici. Pro našince také mohou být plusem povědomé chorvatské lokace a celkově trailer nepůsobí špatně. Nicméně je docela dobře možné, že jen klame tělem a ve finále bude pokračování stejně otřepané, jako první snímek. To se ale s jistotou dozvíme teprve po premiéře.

Oficiální synopse říká: Nesourodá a extrémně nebezpečná dvojice, osobní strážce Michael Bryce (Ryan Reynolds) a zabiják Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), spolu plní další život ohrožující misi. Bez povolení a pod dozorem. K činům Bryce přiměje Dariova ještě prchlivější manželka, nechvalně proslulá mezinárodní podvodnice Sonia Kincaid (Salma Hayek). Dvojice nebezpečných chráněnců vytáčí Bryce k šílenství, nicméně trojka záhy zjišťuje, že jsou v tom až po uši a jsou to jediné, co stojí mezi Evropou a pomstychtivým a mocným šílencem (Antonio Banderas).

Obsazení doplňují Tom Hopper, Frank Grillo, Morgan Freeman a Richard E. Grant. Režíruje opět Patrick Hughes, autor prvního filmu. Mezinárodní premiéra proběhne 16. června, český a slovenský termín jsou v tuto chvíli stanovené na 19. 8. a 22. 7. Jako obvykle platí i v tomto případě, že se termíny mohou v rámci pandemie poměrně libovolně měnit.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 3

Zabiják & bodyguard 2: Pokračování akční komedie ukázalo 1. upoutávku | Fandíme filmu Zabiják & bodyguard 2: Pokračování akční komedie ukázalo 1. upoutávku | Fandíme filmu Zabiják & bodyguard 2: Pokračování akční komedie ukázalo 1. upoutávku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest