Mortal Kombat: Poslechněte si ikonickou skladbu v remixované verzi

Mortal Kombat: Poslechněte si ikonickou skladbu v remixované verzi | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Tvůrci vysvětlují, proč zvolili rozpačitě přijatou hlavní postavu a představitel Sub-Zera už se hlásí o pokračování.

Mortal Kombat bez ikonické skladby Techno Syndrome si lze těžko představit. Poprvé zazněla v prvním filmu z roku 1995 a od té doby je pro spoustu fanoušků se značkou neodmyslitelně spjata. Režisér Simon McQuiod potvrdil, že song v novém snímku bude, avšak dodal, že bude upravený. Zremixovanou verzi si teď můžete přehrát níže a v komentářích nám dejte vědět, jak se vám líbí. Oproti originálu má remix o něco rychlejší tempo a místy je skladba laděná do dubstepu, ale i tak v sobě původní DNA nezapře. Na hudební předělávce se podílel skladatel filmu Benjamin Wallfisch s hudebním producentem Tomem Norrisem, který spolupracoval s řadou slavných hudebníků jako jsou třeba Lady Gaga nebo Skrillex.

Zatímco posloucháte předělanou skladbu, přesuneme se k postavě Colea Younga, kterého hraje v Mortal Kombat Lewis Tan. Young je nováčkem a jeho začlenění do filmu nepřijali fanoušci s velkou radostí. Cole je v příběhu bojovníkem MMA, který o žádném bojovém turnaji a fungování světa Mortal Kombat nic neví. Postava byla vytvořena speciálně pro film a má představovat vstupní bod pro diváky, kteří videoherní předlohu neznají. To bylo podle McQuioda důležité. 

Warner Bros.
Lewis Tan jako Cole Young

Stejný přístup jsme mohli vidět v nedávné filmové adaptaci hry Monster Hunter. V té byla úplně nová hrdinka vržena do světa, o němž nevěděla vůbec nic a stejně jako divák neznalý předlohy, se s ním postupně seznamovala. Režisér ale dodal, že nechtěl, aby by Cole byl úplně nová postava, ale aby měl na Mortal Kombat vazby. Ve vzduchu už se tedy vznáší teorie, že je pokrevně spřízněný se Scorpionem.

Tvůrci si slibují, že Mortal Kombat započne sérii pokračování a spin-offů, což povede k vytvoření propojeného světa ve stylu Marvelu. Vlastní spin-off by si velmi rád přál Joe Taslim, jenž hraje Bi-Hana alias Sub-Zera. Herec doufá, že modrý ninja diváky zaujme natolik, že budou volat po tom, aby se s postavou mohli vidět i příště. Ať už by to bylo prostřednictvím pokračování, kde by se z Bi-Hana stal jako v předloze Noob Saibot. Nebo v prequelu, který by odkryl určité části Sub-Zerovy minulosti jako třeba, jak se dostal do klanu Lin Kuei, kde se mu dostalo tréninku apod. Tímto způsobem bychom tak prozkoumali celou Sub-Zerovu cestu, jak tvrdí Taslim.

Dole v galerii na vás čeká IMAX plakát, který vytvořil známý umělec Boss Logic.

Cole býval kdysi šampiónem MMA a měl před sebou velkou kariéru, jenomže všechno se potom tak nějak pokazilo. Cole má na prsou znaménko ve tvaru draka, který je symbolem Mortal Kombatu. Hrdina se bude muset ohlížet přes rameno, protože po něm jde Sub-Zero, jehož na něj z neznámého důvodu poslal čaroděj Shang Tsung ze světa Outworld. Cole později potká majora speciálních sil Jacksona „Jaxe“ Briggse, jenž má stejné znamení a poradí mu, aby našel Sonyu Blade. Ta jej zavede do chrámu lorda Raidena, kde se Cole setká s dalšími bojovníky jako jsou Liu Kang, Kung Lao a Kano. Ti mají též znamení a všichni pod stejnou střechou trénují na turnaj, v němž budou bojovat o osud našeho světa.

Datum premiéry je v tuto chvíli v Česku stanoveno na 15. 4., na Slovensku na 8. 4. Termíny platí, pokud to pandemická situace v kinech dovolí.

Zdroje: Screen Rant 1 a 2

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Mortal Kombat: Poslechněte si ikonickou skladbu v remixované verzi | Fandíme filmu Mortal Kombat: Poslechněte si ikonickou skladbu v remixované verzi | Fandíme filmu Mortal Kombat: Poslechněte si ikonickou skladbu v remixované verzi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu