Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie

Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 13 obrázků
Warner vzal animované postavičky, úspěšného basketbalistu, pochlubil se svojí rozsáhlou sbírkou značek a dohromady tomu říká „film“.

Chystaná rodinná komedie Space Jam: Nový začátek představila svůj první trailer. Basketbalista LeBron James je vtažený do jakési virtuální reality, kde z blíže nerozebíraných důvodů musí vyhrát groteskní zápas v košíkové, pokud chce zachránit svého syna. Někde se v tom zřejmě skrývá poselství o tom, že nemůžete děti násilně přetvářet k obrazu svému a pravděpodobně také humor. Ukázka ale sází především na přetlak křiklavých vjemů. Snímek se snaží prezentovat jako něco extrémně dravého, kde se celý svět neustále bude točit vzhůru nohama a pořád se na nás něco pohrne. Což je druhá zpráva: To „něco“ do velké míry budou značky z pestré nabídky studia Warner. To nám připomíná, že vlastní všechno od Flinstoneů až po King Konga.

Možná se tu projevuje, že jsem jako třicátník duchem vlastně důchodce, ale podle mě to vypadá jako přeplácaný bolehlav, kde se hromada cameí populárních postaviček snaží zakrýt skutečnost, že snímek jinak naprosto nemá co nabídnout. Popřípadě se ukazuje, že Warner film schválil právě jen kvůli vidině všeprostupující „synergie“. V Lego příběhu díky šikovnosti autorů hromada známých postaviček fungovala, v Ready Player One si záplavu populárních značek také spousta diváků pochvaluje, takže nakonec tenhle tah může dobře dopadnout i tady, ale na základě traileru tak podle mne prostě nevypadá.

Zároveň platí, že první Space Jam je z dnešního pohledu taky celkem pitomoučký, ale jako malého klučinu mne strašně bavil, takže je naprosto možné, že dnešní děti, zaplavené tisícovkami vjemů z nejrůznějších obrazovek, budou v novém Space Jamu jako ryby ve vodě.

Jak to vnímáte vy? Dělá na vás trailer dobrý dojem? Nebo taky vidíte jen křiklavou snahu hlasitě na sebe upozornit, bez nějaké hlubší koncepce? Pod trailerem najdete oficiální synopsi a plakáty.

LeBron James a jeho mladý syn Dom (Cedric Joe) jsou zlotřilou umělou inteligencí (Don Cheadle) uvězněni v digitálním prostoru. Aby se dostali bezpečně domů, musí LeBron vést tým nedisciplinovaných kamarádů Bugse Bunnyho k vítězství v zápase proti proti digitalizovaným šampionům: Posilněným profesionálním basketbalovým hvězdám v podobě, v jaké jsme je zatím ještě nikdy neviděli. Zápas kreslounů proti vazounům, ve kterém je v sázce úplně všechno, změní LeBronův vztah se synem a ukáže, jak je důležité být sám sebou. Kreslouni jsou připravení zbořit zažité zvyklosti, naboostovat svoje jedinečné přednosti a tím, že budou hrát po svém a překvapí dokonce i „Krále LeBrona“. Datum českého a slovenského uvedení v kinech je stanovené na 15. 7.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 14

Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu Space Jam: Nový začátek – Podle traileru nás čeká splácaná kakofonie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu