Monday: Sebastian Stan prožívá žhavou řeckou romanci

Monday: Sebastian Stan prožívá žhavou řeckou romanci | Fandíme filmu
IFC Films
Zobrazit další 4 obrázky
I marvelácký Bucky Barnes alias Winter Soldier se může zamilovat. Pusťte si trailer, seznamte se.

Sebastian Stan zanedlouho dorazí na službu Disney+ v netrpělivě očekávané minisérii The Falcon and the Winter Soldier, nicméně rodák z Rumunska rozhodně nehodlá ustrnout v komiksových vodách. V budoucnu ho uvidíme třeba ve špionážním thrilleru The 355, dramatu The Brutalist či letos v dubnu v romanci Monday. Snímek natočil zručný řecký režisér a scenárista Argyris Papadimitropoulos (Zmařené mládí, Slunce života) a v centru dění se ocitne dvojice Američanů žijící v Athénách. Když na sebe tihle dva během jednoho krásného víkendu narazí, oběma je okamžitě jasné, že přeskočilo hned několik jisker. Chemii prostě neobelžete a Chloe s Mickeym se o to ani nepokoušejí. Bohužel, Chloe má brzy z Řecka odjet a přesunout se za prací tisíce kilometrů daleko. Nakonec se však rozhodne zůstat a otestovat, zda intenzivní víkendové poblouznění může vyústit v něco dlouhodobějšího a hlubšího.

Hlavní ženskou roli si střihla irská herečka Denise Gough (Další jehňátko, Chlapec, který se stane králem) a vyjma ní a Stana se ve filmu objeví taktéž Dominique Tipper, Yorgos Pirpassopoulos, Vangelis Mourikis a Elli Tringou. Romantické drama Monday zamíří do vybraných kin a na VOD 16. dubna 2021.

Zdroj: IFC Films

Foto: IFC Films

Galerie: 5

Monday: Sebastian Stan prožívá žhavou řeckou romanci | Fandíme filmu Monday: Sebastian Stan prožívá žhavou řeckou romanci | Fandíme filmu Monday: Sebastian Stan prožívá žhavou řeckou romanci | Fandíme filmu Monday: Sebastian Stan prožívá žhavou řeckou romanci | Fandíme filmu Monday: Sebastian Stan prožívá žhavou řeckou romanci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu