Thor: Love and Thunder: Namakaná Natalie Portman na prvních fotkách

Thor: Love and Thunder: Namakaná Natalie Portman na prvních fotkách | Fandíme filmu
Marvel
Vedle Jane Foster jsou tu první fotky Valkyrie (Tessa Thompson) a Miek. A kde Jane vezme Thorovo kladivo?

Článek může obsahovat spoilery pro chystaný film Thor: Love and Thunder.

Natáčení Thora: Love and Thunder pokračuje v Austrálii pod širým nebem a to znamená jediné: Pozorní fotografové jsou na značkách, připravení vysílat do světa zákulisní fotky. Ty nejnovější přinášejí vůbec první pohled na Jane Foster, která se příští rok po osmileté pauze vrátí do marvelovského filmového univerza. Na níže přiložené srovnávací fotografii můžete vidět, že Natalie Portman od oznámení svého návratu poněkud zmohutněla. To má prosté odůvodnění. Jak Marvel oficiálně potvrdil hned při oznámení filmu, z Jane Foster bude další Thor. Statnost je tedy jedině na místě. Herečka už před delší dobou hovořila o tom, jak se musí pustit do cvičení a tady jsou výsledky.

No jo, ale jak se Jane Foster novým Thorem stane? Fotky z natáčení nám zřejmě dávají nápovědu. Jedna ze scén se viditelně odehrává tam, kde Hela rozdrtila v minulém filmu kladivo Mjolnir. Asi platí, že i když je zbraň na kusy, tak ty úlomky nedokáže zvednout nikdo, kdo není hoden. Zůstaly proto ležet na místě. Asgarďané kolem nich obestavěli kamennou zídku a ještě přidali velkolepý monument. Místo hlídají stráže, jejich ustrojení připomíná mix Thorovy zbroje a pozemských vojenských uniforem. Nevíme zatím proč, ale Jane zřejmě přijíždí na místo, kladivo ji shledá jako hodnou a zcelí se pro ni. V tomhle směru se asi bude film inspirovat komiksovou sérií War of The Realms. Vypadá to, že Thor je aktuálně mimo Zemi (ostatně odletěl se Strážci Galaxie do vesmíru) a kladivo si z nějakého důvodu vybere náhradu. Nevíme proč, ani z jakého důvodu to bude právě Jane. V přiloženém videu můžete vidět alespoň to, jak se dublérka Natalie Portman vznáší ve vzduchu, dost možná v moment, kdy prochází určitou proměnou.

Už dříve jsme mohli vidět, že divadelní herci v Asgardu sehrají scénu, jež rozdrcení kladiva připomene. Krom zábavy pro filmaře to možná bude cesta, jak divákům připomenout, co důležitého se naposledy odehrálo. Teď se z divadelní scény objevilo video.

Následují další záběry z pozemského Asgardu. Tentokrát se dočkáváme prvního pohledu na novou královnu – Valkyrie. Ta zřejmě přišla na chuť pozemské módě a díky obleku tak Tessa Thompson připomíná svoji postavu z Mužů v černém: Globální hrozby. Zároveň ji ale uvidíme jezdit na koni.

Na záběrech z Asgardu vidíme také kozly, u nichž se předpokládá, že to jsou Toothgrinder a Tootgnasher, což jsou v komiksech mystičtí kozlové, kteří tahají Thorův povoz. Společně s kozly se na fotkách objevuje na scéně také Miek, Korgův a Thorův mimozemský parťák, jehož jsme potkali v Thorovi: Ragnarok a Avengers: Endgame. Režisér Taika Waititi už před časem naznačil, že Miek je žena, nebo že přinejmenším má zálibu v ženských šatech. Fotky z natáčení to potvrzují. Dříve Taika sdílel artworky, které ukazují, jak bude Miek vypadat ve filmu, až budou naneseny digitální triky.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Chris Pratt. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Foto: Marvel

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest