Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk?

Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bude mít tentokrát představitel Jasona Bournea větší roli? Za natáčením do Austrálie dorazila také představitelka Valkýry. 

V dalším pokračování Thora s podtitulem Love and Thunder se můžeme těšit na celou plejádu starých známých. Objeví se Thorova láska Jane Foster, jeho věrná válečnice Lady Sif nebo Strážci Galaxie, s nimiž syn Odinův odletěl na konci Avengers: Endgame. Herecký ansámbl se však rozrostl o další známou tvář a tou je Matt Damon. Ten si střihl čestnou roličku na začátku Thora: Ragnarok, kde ztvárnil asgardského herce, co hrál Lokiho v divadelní hře, jež převyprávěla události z Temného světa.

Místem pro natáčení čtvrtého Thora je Austrálie, odkud přišla zpráva, že Damon s rodinou k protinožcům přicestoval. Před nástupem do ateliérů na něj nejprve čeká karanténa na hotelu. Informaci následně potvrdil australský premiér Scott Morrison. Že by se Damon vláčel s celou rodinou do Austrálie, kde bude držet dvoutýdenní karanténu, jenom kvůli dalšímu cameu, které by klidně sfoukl někdy za pár měsíců, až bude epidemiologická situace lepší? (Kvůli maličkému štěku by navíc ani nemusel opouštět USA, krátkou scénku lze natočit na dálku s pomocí triků). To se nezdá být příliš pravděpodobné. Spíš tedy hádáme, že režisér a scenárista Taika Waititi pro herce přichystal v příběhu větší úlohu. Tak uvidíme, co se ze spolupráce vyloupne.

V Austrálii už by také měla být Tessa Thompson, která se vrací jako Valkýra. Před odjezdem herečka online pohovořila s Jimmym Kimmelem, jemuž prozradila, že ji také po příletu do země čeká dvoutýdenní karanténa. Dále herečka dodala, že vhledem k tomu, jak Austrálie dobře zvládá situaci kolem koronaviru, bude pro ni trochu nezvyk vrátit se zpátky do „normálního života“. „Lidé chodí do kina a na večeři. Připadá mi to jako jiný vesmír. Nějak jsem zapomněla, jaké to všechno vlastně je,“ nechala se slyšet Thompson.

Jak jsme vás již informovali, v zemi už je přítomná většina herců a s první klapkou se zřejmě čeká už jen na to, až projdou všichni karanténou.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Chris Pratt. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.  

Foto: Marvel

Zdroje: Mashable, Jimmy Kimmel Live!

Galerie: 7

Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Matt Damon se nečekaně vrací. Bude mít znovu jen štěk? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest