Scarlett Johansson při natáčení Captaina Ameriky 2 přinutila kolegu k nebezpečné akci

Scarlett Johansson při natáčení Captaina Ameriky 2 přinutila kolegu k nebezpečné akci | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Frank Grillo nikdy nechce být za srábka. Při jiném natáčení se nechal dobrovolně trefit paralyzérem.

Určitě vám jako malým maminka říkala průpovídku: „A až budou chtít spolužáci skočit z okna, tak skočíš taky?“ Nebo si vzpomeňte na Návrat do budoucnosti 2 a 3. V důležité podzápletce tam má ústřední hrdina Marty McFly zásadní problém – udělá naprosto cokoliv pro to, aby jej nikdo nemohl nazvat srabem. Vypadá to, že herec Frank Grillo je přesně ten typ, co maminku její dobrou radu ani neslyšel doříct a společně s Martym McFlyem by třeba i vypil pohonnou hmotu stroje času, jen aby nebyl za zbabělce.

Jak snadno podléhá tlaku okolí odhalil Grillo v rozhovoru pro Collider. Při natáčení Captaina Ameriky: Návratu prvního Avengera, jej v žádném případě nesměla trumfnout holka:

„Točili jsme Kapitána dvojku, Winter Soldiera. Dělali jsme scénu na Long Beach, na letadlové lodi. Už ta loď je spoustu pater nad hladinou, skoro 50 metrů, že jo. A na palubě byl ještě jeřáb, vysoký tak další 50 metrů. Dohromady teda skoro 100 metrů nad vodou. No a měli jsme se k tomu jeřábu připnout a nechat se spustit dolů, aby to vypadalo, že přilétáme na letadlovou loď. A já to nechtěl točit – povídám jim: ‚Tohle nedělám, ať to udělá můj dublér‘. Jenže Scarlett Johansson povídá: ‚Hele, já jdu na to.‘ A fakt šla a [nechala se spustit], tak jsem do toho musel jít taky (smích). Myslím, že ve filmu přistávám hned za ní. Byla noc, černočerná tma. Fakt jsem se bál, měl jsem úplně naděláno v gatích. Ale [Scarlett] neměla.“

V přiloženém videu můžete vidět, jak kaskadérský kousek nakonec vypadal ve filmu: Grillův speciální agent Brock Rumlow bez bázně a hany přistává na padáku na loď:

Při natáčení akčních velkofilmů se nicméně extrémně dbá na bezpečnost a kvůli pojišťovnám se herci málokdy dostanou k natáčení něčeho opravdu riskantního, takže můžeme předpokládat, že spouštění na jeřábu bylo zcela bezpečné...jen prostě Frank nemá rád výšky nebo adrenalinové zážitky. Daleko pitoměji podlehl tlaku okolí při natáčení kriminálky Patrola, kde Jake Gyllenhaal a Michael Peña hrají ústřední policejní dvojku a Grillo jejich seržanta.

„Gyllenhaal měl úžasný nápad, že se nechá trefit paralyzérem, aby věděl [jaké to je]. A já na to: ‚Jsi blbej? Do toho nejdu.‘ Jenže pak Natalie Martinez, krásná Natalie Martinez řekla: ‚Hele, já do toho jdu‘. No a já na to: ‚No dooopr… tak teď do toho musím jít taky‘ (smích). Prostě už jsem takový.“

Takže až potkáte Franka v Los Angeles a budete chtít jeho selfie, přemluvte k němu nejprve první kolemjdoucí ženu a v tu ránu s vám Grillo nafotí celý vánoční kalendář ;-). Na závěr si můžete pustit inkriminovaný rozhovor.

Foto: Marvel, Open Road

Zdroj: Collider

Captain America: Návrat prvního Avengera

04.04.2014 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Scarlett Johansson při natáčení Captaina Ameriky 2 přinutila kolegu k nebezpečné akci | Fandíme filmu Scarlett Johansson při natáčení Captaina Ameriky 2 přinutila kolegu k nebezpečné akci | Fandíme filmu Scarlett Johansson při natáčení Captaina Ameriky 2 přinutila kolegu k nebezpečné akci | Fandíme filmu Scarlett Johansson při natáčení Captaina Ameriky 2 přinutila kolegu k nebezpečné akci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest