Hawkeye obsadil další postavy a fotky z natáčení odhalují mnohé

Hawkeye obsadil další postavy a fotky z natáčení odhalují mnohé | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Vrací se postavy z Avengers: Endgame, dozvídáme se, kdy se příběh odehrává a další podrobnosti.

Kolem marvelácké minisérie Hawkeye je v posledních dnech živo, když konečně padla první klapka a taktéž byla potvrzena účast Hailee Steinfeld (Kate Bishop) a Florence Pugh (Yelena Belova). Jeremy Renner tak bude mít o zábavu postaráno a nemusí se bát, že by herecký ansámbl postrádal potřebnou kvalitu. Ostatně lučištníkův svět obohatí i další tváře a postavy. Těšit se můžeme na známou hollywoodskou herečku Veru Farmigu, kterou si dozajista pamatujete z hororové série V zajetí démonů či z pecek jako Lítám v tom a Zdrojový kód. Farmiga si střihne charakter jménem Eleanor Bishop, tedy matku Kate Bishop.

V netrpělivě očekávané minisérii se rovněž představí Fra Fee, Tony Dalton, Alaqua Cox a Zahn McClarnon. Fee ztvární postavu nazvanou Kazi a patrně půjde o Kazimierze Kazimierczaka alias marveláckého žoldáckého záporáka Clowna. Dalton se pro změnu chopí úlohy Jacka Duquesneho, což bude zřejmě Swordsman - v komiksech někdy hrdina, jindy padouch. Cox se stane Mayou Lopez, hrdinkou známou jako Echo, hluchou dívkou s krví původního amerického domorodého obyvatelstva. A na závěr McClarnon, jenž se zhostí role Williama Lopeze, Mayina otce přezdívaného Crazy Horse.

Lze předpokládat, že další podrobnosti o minisérii na sebe nenechají dlouho čekat. Mrkněte na fotky a také na přiložené video, které odhalují řadu dalších detailů. Tak především, v minisérii se objeví Hawkeyeovy děti, Lila (Ava Russo) a Nate (Cade Woodward), které jsme potkali v úvodu Avengers: Endgame. Pak si všimněte čínsky psané tabulky u dveří, kde Hawkeye sedí. Dle jazyka znalých fanoušků tabulka říká, že v domě pracuje odborník na sluch. A jak už víme, Clint Barton s ušima bude mít v minisérii potíže. U dveří si lze také povšimnout plakátu, který odkazuje k Novému roku 2025. Série tedy zřejmě znovu poskočí v čase, konkrétně dva roky za události Avengers: Endgame. A v úplně posledním videu můžete poprvé vidět postavu Echo.

Hawkeye rovná se nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se dle očekávání vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Showrunnerem je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Zdroje: Just Jared, Nação Marvel #NM50k, Jeremy Renner Net, Variety

Foto: Marvel Studios

Galerie: 3

Hawkeye obsadil další postavy a fotky z natáčení odhalují mnohé | Fandíme filmu Hawkeye obsadil další postavy a fotky z natáčení odhalují mnohé | Fandíme filmu Hawkeye obsadil další postavy a fotky z natáčení odhalují mnohé | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest