Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers

Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Časy obézního Thora jsou zjevně pryč - Chris Hemsworth se podělil o fotku z tréninku, který nenechal chladným Chrise Pratta.

Dávnou pryč jsou doby, kdy každý superhrdina měl své samostatné příběh. Marvel vnesl do komiksových filmů element vzájemného propojování jednotlivých značek a koncept se mu vyplatil. Tu a tam se stále objeví snímek, který se bez hvězdných hostů obejde. U Marvelu to naposledy byli v roce 2018 Ant-Man a Wasp. Naopak ale existují marvelovky s tak nabušeným obsazením, že už je vlastně celkem obtížné je rozlišit od série Avengers, která je postavená právě na tom, že se v ní hrdinové potkávají.

Dosud v tomhle směru byl nejvýraznější Captain America: Občanská válka, kde se sešly postavy z osmi různých samostatných sérií. Magazín The Hollywood Reporter teď tvrdí, že další snímek, který šíří svého obsazení bude připomínat Avengers, má být Thor: Love and Thunder. Film navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame a vrací se v něm Chris Hemsworth jako „bůh blesku“. Film znovu režíruje Taika Waititi, který stojí za úspěchem Ragnaroku. Novinka se začne natáčet v Austrálii už v lednu a pro své rozsáhlé obsazení podle interních zdrojů z Marvelu působí jako „Avengers 5“.

Jaké postavy ve snímku čekáme? Kromě Thora dosud byl potvrzený návrat Natalie Portman v roli Jane Foster. Ta tentokrát nebude hrát druhé housle, ale sama získá nadlidské síly. Dále se vrací Tessa Thompson jako Valkyrie, současná vládkyně Asgardu. Režisér Waititi si zopakuje roli kamenného obra Korga. A Christian Bale byl obsazený jako záporák. To je pořád docela skromné obsazení. „Thorovské“ postavy nicméně dále doplní přinejmenším část týmu Strážců Galaxie.

Potvrzený je návrat Chrise Pratta v roli Star-Lorda a vše nasvědčuje tomu, že Vin Diesel si zopakuje roli Groota. A pokud se ve snímku objeví tihle dva, pak asi není nemyslitelné, že by v něm vystupovali všichni Strážci Galaxie. Jenže co myslíte, zaslouží si spojení Strážců se stávajícími postavami z Thora označení „Avengers 5“? Nebo můžeme doufat ještě v nějakou dosud neodhalenou posilu? Dejte vědět v komentářích.

Na závěr je tu fotka, kterou sdílel Chris Hemsworth ze svého tréninku. Časy obézního Thora jsou zjevně pryč, jinak by se určitě takhle nedřel ;-). Na instagramovém příspěvku je zajímavé také to, že u něj Chris Pratt zdánlivě potvrdil svoji účast na natáčení, když kolegovi napsal: „Ahoj kámo. Můj trenér vzkazuje, že by potřeboval, abys přestal cvičit, když už spolu budeme točit film. Jakmile totiž vypadáš takhle, tak si trenér nepřeje, abych vedle tebe vystupoval. Budu tak muset opravdu rychle nabrat 11 kilo, takže ti moc děkuju. Fakt báječný.“

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Chris Pratt. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 10. 2. 2022.

Zdroje The Hollywood Reporter, Chris Hemsworth

Galerie: 8

Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder množstvím superhrdinů bude působit jako další Avengers | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest