Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií

Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Je tu první video z natáčení nového Spider-Mana. A rozebíráme všechny šílené zvěsti, které tajuplný film obklopují.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Tom Holland před časem dokončil v Německu natáčení videoherního filmu Uncharted a rovnou se pustil do příprav Spider-Mana 3. Natáčení začalo zhruba na přelomu října a listopadu, přičemž se opět točí v americké Atlantě, kde Marvel produkuje velkou část svých projektů. Dole v galerii můžete vidět několik fotek ze zákulisí, které sdílel sám představitel hlavní role Holland. Ale vedle toho se na síti objevilo parádní video z natáčení, ve kterém kaskadéři natáčejí Spider-Manovo klasické houpání na sítích.

Cosi spidermanovského se točilo také už 16. října, kdy byl Holland ještě v Berlíně, a tak se spekuluje o tom, zda náhodou nějaký dublér netočil třeba titulkovou scénu pro minisérii WandaVision, kterou už za pár týdnů čeká premiéra. Ale to je opravdu jen teorie, bůh ví, co se tehdy vlastně točilo.

Marvel
Lexi Rabe jako Morgan Stark v Avengers: Endgame

Podobně přitom lze hovořit vlastně prakticky o celém třetím Spider-Manovi, který prozatím zůstává pro fanoušky velkou neznámou. Jisté je, že se děj odehrává po Spider-Manovi: Daleko od domova, kde byla v závěru filmu odhalena Peterova tajná identita. V hlavní roli se vrací Tom Holland a doplňují jej představitelé vedlejších rolí z dosavadních pavoučích filmů. Konkrétně Zendaya a Jacob Batalon (představitelé M.J. a Neda) už jsou také v Atlantě. Ve městě několik dní natáčela blíže neurčený projekt také Lexi Rabe, a tak fanoušci začali okamžitě spekulovat o tom, zda se náhodou nevrátí v roli Morgan, dcery Tonyho Starka. Avšak jakékoliv oficiální vyjádření studia neexistuje. Dříve bylo potvrzeno, že ve snímku vystoupí Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange, který už je údajně také v Atlantě. Známé obsazení uzavírá Jamie Foxx, který šest let po Amazing Spider-Manovi 2 opět hraje postavu padouch Electra. Ten mimochodem před časem na Instagram napsal, že „tentokrát nebude modrý“ jen aby vzápětí svůj post zase rychle smazal.

Sony Pictures

Právě obsazení Foxxe a Cumberbatche rozvířilo na síti celou plejádu nejrůznějších drbů a teorií. Fanoušci se obecně domnívají, že když se objeví Foxx v roli, kterou hrál před lety ve snímku, jenž nebyl součástí aktuálního provázaného filmového světa Marvelu, a když se ukáže Doctor Strange, tak by mohlo dojít na cestování napříč paralelními realitami, nebo minimálně k otevření nějakého portálu do cizích světů. S jistotou víme, že něco podobného se stane v chystaném filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, tak asi zatím zcela nemůžeme vyloučit možnost, že se interdimenzionální řádění přelije i do dalších navazujících snímků.

Fandové okamžitě začali spekulovat o tom, zda by se ve filmu nemohl objevit Daredevil, když na něj konečně Marvel po nějaké době dostane od Netflixu zpátky práva. Objevily se drby, že by ve snímku mohli vystupovat Dane DeHaan jako Harry Osborn, Kirsten Dunst jako Mary Jane, Tom Hardy jako Venom, Emma Stone jako Gwen Stacy nebo dokonce Tobey Maguire a Andrew Garfield jako další verze samotného Spider-Mana. Jak už bylo řečeno, to všechno jsou jen drby, spekulace a zbožná přání. Nicméně je zajímavé, že konkrétně k Maguirovi a Garfieldovi zástupce studia řekl, že „dané castingové klepy nejsou potvrzené“.

Další kapitola »

Galerie: 5

Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest