Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video

Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 23 obrázků
Natáčení marvelovky The Falcon and The Winter Soldier v Praze pokračuje. Máme pro vás nové video, fotky a informace.

Článek může obsahovat spoilery

Ačkoliv se zdravotní situace v Česku zhoršuje a panují nejrůznější omezení shromažďování, tak natáčení marvelovky The Falcon and The Winter Soldier v Praze pokračuje a dle našich informací by nemělo být ohroženo ani v následujících dnech. Zahraniční štáb by u nás měl být ještě týden.

V posledním článku jsme vám přinesli videa z natáčení akční scény s postavou Winter Soldiera. Dodatečně můžeme doplnit, že v dané scéně Bucky běží směrem od Národní třídy po vnějším ochozu Národního divadla, seskakuje dolů a dál někoho pěšky pronásleduje. Ve videu z natáčení jsme mohli vidět právě natáčení momentu, kdy Bucky po seskoku dopadá dolů na ulici. Připomínáme, že ve výsledné minisérii Praha ztvární lotyšskou Rigu.

Před několik dny také začala opět cirkulovat po síti starší fotka z natáčení v americké Atlantě (najdete níže), na které to vypadá, že spolu dosavadní padouch Zemo (Daniel Bruhl) a hrdinové spolupracují. Můžeme potvrdit, že také v Praze se točila scéna, ve které spolu Zemo a hrdinové vycházejí mírumilovně. Nevíme, zda jde o moment křehkého spojenectví, anebo se Zemo přidal k hodným hochům (ať už naooko či doopravdy), ale minimálně na jeden moment, kde spolu budou dosud znesvářené strany vycházet, v minisérii dojde. Dle našich zdrojů by se snad měli sejít na pohřbu. Že by oplakávali někoho, kdo byl blízký jim všem?

Dál pro vás máme několik nejnovějších fotek z natáčení. Nedaleko Václavského náměstí se natáčela scéna, ve které se muž v kostýmu Captaina Ameriky pošťuchuje s blíže neurčeným protivníkem, zatímco kolem přihlížejí civilisté. V jeden moment podle očitých svědků létal vzduchem odpadkový koš. Praha zřejmě opět představuje Rigu – na pomník Josefa Jungmana přibyl nápis „Viktors Zvinelis“, což je podle nás lotyšské jméno (avšak nepatří žádné konkrétní osobnosti). Natáčení scény si můžete prohlédnout v přiloženém videu a dole v galerii. Oblek Captaina Ameriky v minisérii nově nosí John Walker. Tomu je v komiksech přezdíváno „US Agent“, ve filmové podobě to vypadá, že z něj zkrátka americké úřady udělaly nového Captaina Ameriku. Postavu hraje Wyatt Russell, ale na Jungmanově náměstí ji zřejmě ztvárnil dublér, podobně, jako tomu bylo v případě Winter Soldiera u natáčení zmiňované scény u Národního divadla.

Zdroje uvádějí, že Wyatt Russell je (nebo alespoň byl) v Praze, stejně jako Anthony Mackie, Sebastian Stan a Daniel Bruhl. Kromě záběrů z natáčení zmiňované akční scény níže najdete také fotky křivolakých uliček kolem Betlémského náměstí, které se taktéž proměnily v Lotyšsko. A dál na vás v galerii čekají fotky dalších míst, na kterých už mají filmaři hotovo, avšak nepodařilo se nám z nich získat žádné další obrázky.

Za fotky a videa děkujeme / Thank you for the pictures and video: Michal Orság, Natálie Lorenzová.

Rough translation for our English visitors: Even though the pandemic situation is getting worse in Czech republic, we are hearing that production of TFATWS should continue. There are going to be two shooting units in the following days and filmmakers should be in Prague until October 23rd.

Small spoilers ahead!

Last time we brought you a video of Winter Soldier shooting an action scene. Now we can add a little detail. In the scene Bucky is running on a long balcony of the historical building, chasing somebody on the ground. Then Bucky leaps from the balcony. The moment we have seen in the video from the location is Buckys "superhero landing".

Maybe you remember the image from Atlanta location, where you can see Zemo (Daniel Bruhl) and heroes seemingly cooperating. According to our sources we can confirm that heroes and Zemo were "friendly" even here in Prague. It seems they were heading together to a funeral.

But what is most important, we have a new video and pictures from the location. They were shooting a fight between John Walker and some sort of enemy. There is punching with the shield and also throwing of a trash bin. We don't know if Wyatt Russel was present during the shooting of this scene. We have heard that John Walker could be simply called "Captain America" in the miniseries (he is usually called US Agent in comic books), but we can't confirm this. The scene takes place in Latvia.

Wyatt Russell is here in Prague. Same goes for Sebastian Stan, Anthony Mackie and Daniel Bruhl. Below you can find a new video and new photos. We have a video of the shooting of the action scene with John Walker and images of Prague streets changed to Latvia. In the gallery below you can also find images of another shooting locations already used by production that we were not able to attend.

Follow our Instagram to get new updates on the shoot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený FandimeFilmu.cz (@fandimefilmu),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @marvelitasfans,

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland.

Galerie: 24

Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu Nový Captain America točí akční scénu v Praze - video | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest