Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení

Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 13 obrázků
Glenn Powell se také ucházel o jednu důležitou roli ze Star Wars světa a zavzpomínal na zvláštní casting.

Očekávaný Top Gun: Maverick, pokračování klasiky s Tomem Cruisem, na které se čekalo bezmála čtyřiatřicet let, se stejně jako většina velkofilmů odložil. Datum premiéry je stanovené na 2. 7. 2021, tak doufejme, že se skvěle vypadajícího snímku dočkáme. Již trailer nadchnul nemálo fanoušků a slova o autentičnosti natáčení a skutečných leteckých scénách naše očekávání jenom umocňují. Do ohně v nedávném rozhovoru přilil i herec Glen Powell (Skrytá čísla, Temný rytíř povstal), který film vychvaluje do nebes.

Glen Powell měl již možnost vidět finální verzi snímku a podle něj jde o jeden z nejlepších filmů, který kdy viděl. Má všechny aspekty toho, proč milujeme filmy. Top Gun 2 je podle Glenových slov vzrušující, dobrodružný, romantický a vtipný. Příběh, postavy, akční a letecké scény z prvního dílu pokračování povýšilo na novou úroveň. Detaily o své postavě Glenn ovšem neprozradil, budeme si muset počkat na snímek samotný.

Glenn dostal od Toma Cruise leteckou licenci, takže se můžeme těšit na opravdu intenzivní a letecké scény se skutečnými herci. To ale není všechno. Všichni již nějaký ten pátek víme, že Tom Cruise dělá svoje šílené kaskadérské kousky sám. V Top Gun 2 to povýšil na novou úroveň a ujal se role leteckého instruktora. Pro Glenna bylo tak natáčení filmu opravdu přínosné. Naučil se neskutečné množství věcí, získal plno zkušeností a informací. Při přípravách pro svou roli například večeřel s veterány námořnictva Spojených států amerických a dozvěděl se od mimo jiné i zajímavé informace ze světové politiky.

Herec nakonec prozradil dvě zajímavosti ze světa Star Wars. Ucházel se o roli mladého Hana Sola, kterou, jak víme, nezískal. Při castingu musel hrát scény s Chewbaccou, ten byl ovšem nahrazený pouhým psím štěkáním. Herci tak interagovali s někým, kdo neustále štěká. Inu, opravdu zajímavý způsob.

Top Gun: Maverick opravdu působí jako unikátní, ambiciózní a autentický film, kde si celý tvůrčí tým dával práci i s nejmenšími detaily. My se opravdu nemůžeme dočkat. Přikládáme celý rozhovor. V galerii se podívejte na fotografie z filmu.

Scénář napsal Justin Marks, režíruje Joseph Kosinski. Cruise o filmu řekl, že bude plný velkých, rychlých strojů. Touha po rychlosti je zpátky a opět půjde o vzájemné soupeření, jako v prvním filmu. Drony pomalu začínají ovládat vojenské letectví a snímek se zaměří na soumrak léty bojových pilotů. Maverick je tentokrát jejich instruktorem. Dále hrají Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Ed Harris a Glen Powell. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.

Zdroj: Etonline

Galerie: 14

Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu Top Gun 2: Herec snímek vynáší do nebes a rozpovídal se o leteckém školení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest