Avatar 2: Fotky z natáčení poodhalují, jak se navzdory smrti vrátí Sigourney Weaver

Avatar 2: Fotky z natáčení poodhalují, jak se navzdory smrti vrátí Sigourney Weaver | Fandíme filmu
Jon Landau / Instagram
Zobrazit další 2 obrázky
Weaver sice není žádná mladice, ale očividně se nezalekne ničeho.

Doktorka Grace Augustine s tváří Sigourney Weaver závěr prvního Avatara nerozdýchala, tudíž by se mohlo zdát, že avataří spolupráce sedmdesátileté (!) herečky a režiséra Jamese Camerona je u konce. Nicméně už nějakou dobu víme, že hvězda Vetřelce se na Pandoru vrátí i podruhé, přičemž nebylo jasné, co mají tvůrci s postavou/herečkou v plánu. Vzhledem k tomu, že produkční práce jsou po koronavirové pauze v plném proudu, objeví se čas od času fotografie z natáčení, které povětšinou umístí na sociální sítě producent Jon Landau. Nejinak je tomu i v případě podvodních radovánek, kterých si nedávno užívala právě Weaver. Herečka má na obličeji jak pod vodou, tak nad hladinou motion-capture senzory (k čemu slouží bílé kuličky jsme rozebírali ve starším článku). Ty naznačují, že Weaver si v pokračování střihne pravděpodobně člena rasy Na'vi či alespoň dostane další avatar. Rovněž lze předpokládat, že se vrátí coby Grace v nějakém flashbacku.

Cameron evidentně nechtěl o Weaver přijít, tudíž možná vymyslel způsob, jak přivést Grace zpět k životu, případně si střihne charakter, který byl nějak spjatý s jejím avatarem. Ostatně nestárnoucí herečka by se měla představit ve všech plánovaných pokračováních. Už v minulosti jsme vám ukazovali fotku Camerona a Weaver, jak spolu hovoří po prvním tréninkovém ponoru. V rámci příprav na natáčení dvojky se totiž režisér Cameron rozhodl, že herci podstoupí podvodní trénink, jehož součástí byla série ponorů poblíž Havajských ostrovů, kde se měl herecký ansámbl na vlastní oči přesvědčit o krásách podmořského světa. Tady konečně vidíme, jak Weaver využila nabyté znalosti.

Zdroj: Jon Landau

Foto: 20th Century Studios

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Avatar 2: Fotky z natáčení poodhalují, jak se navzdory smrti vrátí Sigourney Weaver | Fandíme filmu Avatar 2: Fotky z natáčení poodhalují, jak se navzdory smrti vrátí Sigourney Weaver | Fandíme filmu Avatar 2: Fotky z natáčení poodhalují, jak se navzdory smrti vrátí Sigourney Weaver | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu