Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít

Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jeden z oblíbených charakterů loňské marvelovky bude nejspíše plnit důležitou úlohu v budoucích letech, v jednu dobu však měl zemřít uprostřed příběhu.

Loňska Captain Marvel se podle řady kritiků i velké části fanoušků neřadí k tomu nejlepšímu, co nám Marvel v rámci MCU dokázal nabídnout a obecně jí je vytýkán především relativní nedostatek originality a inovátorství. Přece jenom se však snímek vytasil i s pár neotřelými nápady, které dokázaly fanoušky překvapit. Asi tím nejvýraznějším je způsob, jakým si příběh pohrává se záporáky.

Před premiérou se všeobecně předpokládalo, a vlastně bralo za téměř jisté, že se vesmírná hrdinka postaví nebezpečné mimozemské rase skrullů, kteří alespoň na stránkách komiksů vystupují téměř bez výjimky jako antagonisté. Jejich filmová verze však ve výsledku sehrála kladnou roli a její příslušníci byli vyobrazení v relativně sympatické podobě - a to především skrullský vůdce Talos, který si u diváků zvládl získat relativně velkou popularitu a v budoucnosti MCU bude ještě nejspíše sehrávat větší roli. 

Přitom je zajímavé, že jeho osud mohl být původně zpečetěn již v Captain Marvel. Prozradil to jeho představitel Ben Mendelsohn, který uvedl, že měl Talos zemřít již na 60. stránce scénáře, tedy uprostřed děje. Herec každopádně prohlásil, že přežití postavy ho motivuje a v budoucnu dá do role všechno.

Na závěr můžete zhlédnout působivé video z natáčení filmu, na kterém můžete vidět, jak probíhaly přípravy kaskadérů na bojovou scénu ústřední hrdinky a skrullů.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oner, fight, & wire concepts. All shot and edited by Walter Garcia Working on a reel edit and forgot how much we did in this first week or two. Shoutout to some of my favorites @isaac407 and @colinfollenweider for having the best timing and reactions. They are so talented, and made my job easy. And of course @bagorigs Joey Dickey at @2to1_rigging_inc killing it with the rigging! If you look closely you’ll see one of our coordinators @stuntsurfer jumping in to help. We had fun. Thanks @jeffhabb and Jim Churchman for the opportunity. Miss you all! - - - #captainmarvel #stuntdouble #enso #2to1rigging #brielarson #marvel #bts #marvelstudios

Příspěvek sdílený Joanna Bennett (@joannabennett_),

Zdroj: NME

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu Captain Marvel: Jedna z postav měla původně ve filmu umřít | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest