Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku

Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu
Charlie Wen
Zobrazit dalších 7 obrázků
Herečka ze Strážců Galaxie prakticky potvrdila, že se připojila k natáčení filmu.

Herci a štáb snímku Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings už jsou zpátky v Austrálii a připravují se na to, aby po koronavirové pauze opět roztočili kamery. Už koncem června se dostaly online fotky obřích kulis, které pro snímek vyrostly. Teď si je můžeme prohlédnout ještě lépe, protože australská zpravodajská relace nabídla vedle leteckých fotek také letecké video. To nám v ještě větším detailu představuje jakousi asijskou (snad čínskou) vesničku. Vidíme domy, které vypadají vyloženě jako zemědělské chatky z nějaké odlehlé oblasti. Další domky už jsou o něco solidnější a uprostřed toho všeho se tyčí centrální struktura. Je to dům vůdce vesnice? Chrám? Aréna pro bojový turnaj, který by se údajně měl ve snímku odehrávat? Úplně zřejmé není ani to, zda sledujeme výjev ze současnosti nebo minulosti.

Že ve snímku dojde na nějaké pohledy do minulosti, to by mohl naznačovat nedávný casting. Produkce začala shánět představitelé lučištníků. Ti jistě mohou střílet i v přítomnosti, ale do dob dávno minulých by zapadli lépe. A když už se bavíme o castingu, že je v Sydney potvrdila Michelle Yeaoh. O její účasti se v zákulisí šušká od letošního ledna a její aktuální australské příspěvky na Instagramu jsou asi to nejbližší k oficiálnímu oznámení. Nevíme, jakou postavu ve snímku hraje, pochybuje se však o tom, že ztvární stejnou postavu jako ve Strážcích Galaxie 2, kde měla malé cameo jako kapitánka lodi Ravagerů.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2nd test , sorry so wimpy!! Then has fab dinner to calm nerves .. 4 more days !!

Příspěvek sdílený Michelle Yeoh (@michelleyeoh_official),

Na úplný závěr zmiňme ještě jedno video z natáčení (viz výše). Scéna se točila už před delší dobou a také už jsme tuhle situaci měli možnost vidět, nicméně zatím jde asi o nejlepší pohled na natáčení scény s vrtulníkem. A pak tu ještě máme vyobrazení samotného Shang-Chiho, kterého si (neoficiálně, ve svém volném čase) namaloval marvelovský výtvarník Charlie Wen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shang-Chi Hey guys, Marvel’s intro of an Asian superhero couldn’t come at a better time (although postponed due to COVID). * Shang-Chi’s obviously inspired by the legendary Bruce Lee. Even his comicbook outfit is heavily influenced by Bruce Lee’s yellow bodysuit from #gameofdeath . * Bruce’s contribution to the martial arts world and his inspiration to generations of greats in the sport of fighting is unparalleled. But an even greater gift from his life was that he refused to let the establishment prevent him from teaching “westerners”. He taught anyone that wanted to learn. He wanted to share with them the beauty of his culture. And he did just that. His showed #greatness by sharing his culture to the world. * Where are we today? * I pray that we all strive to be better. If the president wants to “make America great again”, that needs start from within. Trying to bring jobs back into the US is necessary, but trying to get there by “inspiring” hatred toward groups of people based on ethnicity is “not great”. In fact, it’s quite opposite. * *this design is not created for Marvel Studios * * * #shangchi #marvelstudios #marvel #imcharliewen #brucelee #great #asiansuperhero #mcu

Příspěvek sdílený Charlie Wen (@imcharliewen),

Shang-Chi byl v komiksech inspirovaný filmy s Brucem Lee, takže v mnohém odkazuje na klasické bojové filmy. V komiksové předloze Shanga jeho otec vychovává v naprostém odříznutí od světa v čínské pevnosti. Stane se z něj mistr bojových umění, takže díky svému umu dokáže porazit i některé protivníky s nadpřirozenými silami. V pozdějším životě Shang zjišťuje, že jeho otce je zlosyn, který ho zneužívá pro své špinavé účely a oba se stávají odvěkými nepřáteli. Shang dokáže koncentrovat svoje Chi a díky tomu překračovat meze běžného lidského organismu. Je tak rychlý, že dokáže uhýbat kulkám či je odrážet náramky. Později je vystavený vesmírnému záření, které mu umožňuje se replikovat.

Scénář filmu píše Dave Callaham, režíruje Destin Daniel Cretton. V hlavních rolích Simu Liu, Tony Leung a Awkwafina. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 6. 5. 2021.

Zdroje: Murphys Multiverse

Galerie: 8

Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu Shang-Chi: Video představuje obří kulisy pro novou marvelovku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu