Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi

Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Sung Kang prozradil, že on i Gal Gadot pro sedmý díl natočili vlastní scény, které skončily na podlaze střižny.

Premiéra Rychle a zběsile 9 byla kvůli koronaviru odložena na příští rok, ale to nám nebrání ohlédnout se do minulosti série, konkrétně na Rychle a zběsile 7, kde měli mít čestnou roličku Sung Kang coby Han a Gal Gadot jako Gisele.

S Hanem jsme se prvně potkali ve třetím dílu s podtitulem Tokijská jízda, ta chronologicky zapadá za Rychle a zběsile 6. Ve trojce jsme byli svědky honičky v ulicích Tokia, kterou ukončila bouračka auta s Hanovou Mazdou RX-7. Mysleli jsme si, že šlo prostě o nešťastnou souhru náhod, ale až do chvíle, kdy nám potitulková scéna ze šestky ukázala, že za smrt Hana může Deckard Shaw, který seděl za volantem druhého auta a Hana nechal umřít v plamenech. Gadot jako Gisele do série naskočila ve čtvrtém dílu a v Rychle a zběsile 5 ona i Han v sobě našli zalíbení. Tvrdá rána přišla pro Hana na konci šestého dílu, kde se pro něj Gisele obětovala, aby ho zachránila.

Universal Pictures

Kang začátkem roku odhalil, že pro Rychle a zběsile 7 natočili s Gadot camea, jenomže ta se do filmu nakonec nedostala. Na konci, kdy je Dom v bezvědomí se nám naskytne flashback na svatbu Doma a Letty v Dominikánské republice. Domovi, Letty a Hanovi se věnuje deseti minutový kraťas Los Bandoleros, který je prequel k Rychle a zběsile 4.

Ale zpět k Rychle a zběsile 7. Ve scéně se měl původně objevit Han, který se obřadu účastní jako jediný svědek. Zatímco rychlý pohled na tajnou svatbu Doma Letty ve snímku zůstal, pasáž s Hanem byla vystřihnuta kvůli paruce, v níž Kang podle vlastních slov prý nevypadal jako Han. Jaké cameo přesně natočila Gadot, to se bohužel neví, ale mělo jít o samostatnou scénu bez Kanga. Režisér James Wan pravděpodobně chtěl, aby si Dom v dané situaci vzpomněl na minulost a přátele, které ztratil.

I když z původního záměru sešlo, jména Gadot a Kanga se v úvodních titulcích objevila a Wan sáhl pro záběry postav z Rychle a zběsile 5. Za ta léta, co je tu Rychle a zběsile s námi, nás série naučila, že smrt tady nic neznamená, jak jsme viděli u Letty, Owena Shawa i Hana, jenž se záhadným způsobem vrátí v Rychle a zběsile 9. Zcela vyloučen není ani návrat Gisele, alespoň podle fanouškovské teorie, která tvrdí, že postava konec Rychle a zběsile 6 přežila a sám Vin Diesel se nechal v minulosti slyšet, že by ji přivítal zpět do rodiny. Uvidíme, jestli dojde k nějaké scenáristické kličce, která dovolí, aby se Han a Gisele znovu shledali.

Zdroj: Screen Rant

Rychle a zběsile 7

03.04.2015 | USA, Japonsko
Akční
Info o filmu

Galerie: 12

Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Han a Gisele se měli objevit v sedmém dílu, byli vystřiženi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu