X-Men: K čemu vlastně odkazoval tajuplný závěr Apokalypsy

X-Men: K čemu vlastně odkazoval tajuplný závěr Apokalypsy | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Producent Simon Kinberg se rozpovídal o plánované budoucnosti světa X-Menů, která je po odkoupení Foxu Disneym nenávratně ztracena.

Již nějakou dobu víme, že na komiksovku Gambit s Channingem Tatumem v hlavní roli můžeme zapomenout. Naděje na vznik zhatil neúspěch Fantastické čtyřky, která v kinech ostudně pohořela a Foxové neměli dostatek kuráže na to, aby riskovali další nezdar. Po ostré výměně názorů, způsobené škrty v rozpočtu a časovým presem, od projektu odstoupil režisér Rupert Wyatt a práce na snímku ustaly (režisér Doug Liman dal též od projektu rychle ruce pryč). Scénář prý sice vykazoval solidní potenciál, leč po odkoupení Foxů studiem Disney se nejeví příliš pravděpodobné, že by se Gambit v navrhované podobě někdy dočkal realizace. Ke zrušenému projektu se nedávno vyjádřil x-menovský producent a režisér X-Men: Dark Phoenix Simon Kinberg, jenž uvedl, že ve snímku měl vystupovat klasický komiksový záporák Mister Sinister.

Marvel Comics

Postava s krycím jménem Nathaniel Essex byla naťuknuta již v potitulkové scéně X-Men: Apocalypse, respektive se zde objevila společnost Essex Corporation a počítalo se údajně s tím, že Mister Sinister se představí jako záporák v Gambitovi. Kinberg současně znovu zopakoval, že spekulace o jakékoliv účasti Sinistera v Nových mutantech jsou liché a že se o tom de facto ani neuvažovalo. Žádný casting prý neproběhl, tudíž na tuhle eventualitu máme zapomenout. V minulosti se hovořilo o tom, že se postava s tváří Jon Hamma ukáže v potitulkové scéně, ale pokud Kinberg něco netají, tak se tyhle informace zjevně nezakládaly na pravdě.

Mister Sinister si tak musí počkat na to, jakým způsobem bude x-menovský svět integrován do MCU. Fanoušci ikonického záporáka tak mohou dál doufat, že v budoucnu bude postava naplno využita.

Zdroj: ScreenRant

Foto: Marvel Comics

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 3

X-Men: K čemu vlastně odkazoval tajuplný závěr Apokalypsy | Fandíme filmu X-Men: K čemu vlastně odkazoval tajuplný závěr Apokalypsy | Fandíme filmu X-Men: K čemu vlastně odkazoval tajuplný závěr Apokalypsy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest