Stav českých kin po dvou týdnech provozu

Stav českých kin po dvou týdnech provozu | Fandíme filmu
Universal
Česká kina jsou od znovuotevření v provozu zatím dva týdny. Jaký je o ně zatím divácký zájem a jak si vedly novinky vedle hitového dokumentu V síti.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejúspěšnější filmy týdne

A jak si vedly jednotlivé filmy? Na první příčce se neotřesitelně drží celospolečenský fenomén V síti. Jen za víkend přes sedm tisíc diváků a milionová tržba, o tom si ostatní snímky mohly nechat zdát. Druhá a třetí místo také zůstávají beze změny, když se umístily animák Frčíme a thriller Lov. Rozdíl je v tom, že Frčíme návštěvnost výrazně narostla (o víkendu skoro 2800 diváků oproti šestnácti stům minule), takže do kina zřejmě víc chodí rodinky. Pak je tu stejně jako před týdnem skupinka filmů, které se dokázaly vyšplhat někam mezi tisíc a dva tisíce návštěvníků a zbytek nabídky už se může chlubit jen stovkami návštěvníků.

Mezi „tisícovkáři“ jsou stejně jako posledně české filmy (Chlap na střídačku), rodinná zábava (Ježek Sonic), či filmy nasazované těsně před uzavřením kin (Neviditelný). Jedinou novinkou, která se umístila v Top 20, je romance Emma. Tu od jejího uvedení zatím vidělo něco málo přes 1300 diváků, tak mi opět nezbývá než se stejně jako minule neptat, jestli by náhodou nebylo bývalo výhodnější film nasadit do digitální distribuce…

Zdroj: UFD

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu