Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tajná invaze plná intrik, nástupkyně Tonyho Starka Ironheart, mladí Avengers a další novinky v přípravě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Ironheart

V komiksech je Ironheart kódové označení pro kovovou zbroj, ve které se neukrývá ani Tony Stark ani Pepper Potts ani Rhodey, ale Riri Williams. Riri je patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje.

Marvel

V minisérii zřejmě bude muset být postava zpracovaná jinak, protože jak víme, Stark je v současnosti mrtvý. Samozřejmě nelze vyloučit, že by v minisérii Marvel Studios pojala postavu nějak jinak. Třeba by zbroj mohla nosit Tonyho dcera Morgan, až trošku povyroste, anebo by brnění mohl obléci Harley, chytrý kluk, se kterým se Tony seznámil v Iron Manovi 3. Zároveň ale asi není příliš pravděpodobné, že by Marvel v současném klimatu černošskou dívku nahradil bělošskou nebo chlapcem. Postavu Riri před několika lety vytvořil Brian Michael Bendis, klíčový marvelovský autor, který stál za vznikem marvelovského Ultimate světa a je zodpovědný za populární příběhy, série a události, jako jsou New Avengers, Secret War, House of M, Secret Invasion, Siege nebo Age of Ultron.

V roce 2018 se nejprve objevil filmový scénář od Jady Rodriguez, o rok později vyplula do éteru zvěst, která poprvé zmiňovala minisérii. Uvidíme, zda teď skutečně bude definitivně realizována. Vypadá to, že v jednu chvíli se mělo natáčet už příští rok, avšak vzhledem k aktuální situaci vše může být dávno jinak.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 8

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu