Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida

Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu
Eon/MGM
Zobrazit dalších 11 obrázků
Tvrdí to herečka Léa Seydoux, která je naopak pro to, aby byl sexy především sám agent 007. Dnes měla mít nová bondovka premiéru...

Francouzská herečka Léa Sedoux patří k těm méně nápadným kráskám, leč ve čtyřiatřiceti letech má za sebou pár zajímavých filmových rolí. Solidní výkon předvedla v katastrofickém dramatu Kursk, v romantickém sci-fi Zoe, historickém dramatu Deník komorné nebo v bondovce Spectre. Sympatická rodačka z Paříže se objeví i v dalším dobrodružství elitního britského agenta s povolením zabíjet, akorát si na to, jak všichni dobře víte, počkáme trošku déle (původně jsme se premiéry měli dočkat právě dnes). V rozhovoru pro prestižní magazín Harper's Bazaar se vyjádřila k tomu, jakým způsobem se ve filmu pracuje s ženskými hrdinkami. V netrpělivě očekávané rozlučce Daniela Craiga Není čas zemřít prý ženy nejsou pouhým objektem Bondova sexuálního chtíče. Kupříkladu její postava nenaplňuje klasické stereotypy ani klišé. Jedná se o plnohodnotný a zajímavý charakter, který se vyvíjí a neustále má co nabídnout. Přesně takový, jaký v dnešní době potřebujeme.

Sama připomíná, že sám Bond je v určitém smyslu slova sexuálním objektem. "Trošku pozapomínáme, že James Bond představuje též sexuální objekt. (...) Je jednou z mála, možná i jedinou mužskou postavou, jež má tento rys. Víte jak, ženy se na Bonda rády dívají, že? Chtějí vidět jeho tělo, nemám pravdu?" A dodává, že i ona sama ráda vídá sexy muže v plavkách.

V interview pro C Magazine zase uvedla, že Není čas zemřít bude vzbuzovat širokou paletu emocí. Máme se připravit na silný zážitek, během něhož ukápne i nějaká ta slza. Dokonce přiznala, že při projekci sama brečela, což je podle ní zvláštní, jelikož ve filmu hraje.

A na závěr ještě několik poznámek od režiséra zatím poslední bondovky, Caryho Fukunagy. Ten bývá prý po oznámení odkladu filmu vcelku často dotazován na to, zda se na snímku ještě nepracuje, když tvůrci získali ještě trochu času navíc. Nicméně Fukunaga potvrdil, že nikoliv. Žádné korekce už nejsou v plánu, post-produkce byla uzavřena ještě před vypuknutí koronavirové pandemie, tudíž se do střihu již nebude zasahovat. Úpravy nejsou nutné, neboť Není čas zemřít je dle jeho slov vynikající film.

Není čas zemřít (2020): James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Datum české premiéry bylo stanoveno na 19. listopadu 2020.

Zdroj: Harper's Bazaar, SlashFilm, C Magazine

Foto: Eon/MGM

Galerie: 12

Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu Není čas zemřít: Ženy ve filmu nejsou pro ukájení Bondova libida | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu