Jennifer Lawrence s manželem zpacifikovali ženu, co jim vtrhla domů

Jennifer Lawrence s manželem zpacifikovali ženu, co jim vtrhla domů | Fandíme filmu
20th Century Fox
Můj dům, můj hrad. Rudou volavku doma překvapil nezvaný host.

Hollywoodské celebrity sice milují pozornost fanoušků, avšak nic se nemá přehánět. Své by o tom mohla vyprávět Jennifer Lawrence, která si o minulém víkendu prožila nepříjemnou situaci. Společně se svým manželem, Cookem Maroneym, trávila čas ve svém obydlí, což v současné situaci není nic neobvyklého, když k nim do domu v Los Angeles několik minut po deváté večer dorazila nevítaná návštěva. Mělo se jednat o ženu, jež využila toho, že hlavní dveře do domu byly odemčené. Dotyčná si řekla, že zajde představitelku Katniss Everdeen z Hunger Games pozdravit. Překvapená dvojice přirozeně nemohla vědět, o co "narušitelce" jde, tudíž pocit asi nic moc. Dle informací serveru Page Six se jim ženu podařilo nějakým způsobem zpacifikovat a pozdržet do chvíle, kdy dorazila policie, která ji posléze zatkla.

Třiadvacetiletá žena pak údajně uvedla, že je velkým fanouškem talentované herečky a že ji pouze chtěla osobně poznat. Žádné jiné motivy, jako kupříkladu loupež, prý v hlavě neměla. I tak si zřejmě dají Lawrence s Maroneym příště větší pozor a hlavní dveře si zamknou.

Lawrence se loni ukázala v rozpačitě přijaté komiksovce X-Men: Dark Phoenix, v minulosti zazářila v dobrodružné dystopické sci-fi Hunger Games, Oscara si odnesla za snímek Terapie láskou a relativní úspěch slavila i s romantickým sci-fi Pasažéři nebo se špionážním thrillerem Rudá volavka. V plánu má kriminální drama s Paulem Sorrentinem nazvané Mob Girl a nedávno dotočila zatím nepojmenovaný film o americké vojandě, která utrpěla v Afghánistánu zranění mozku a posléze se traumatizovaná snaží opětovně začlenit do společnosti.

Zdroj: pagesix

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu