Noví mutanti, Mulan a Paroží mění datum premiéry

Noví mutanti, Mulan a Paroží mění datum premiéry | Fandíme filmu
Jak je možné, že odložení stále neohlásila Black Widow?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jako první skutečně velký blockbuster na obzoru je tak Black Widow plánovaná na přelom dubna a května. Co ještě v programu dělá? V zásadě jsou tu jen dvě možnosti. Buď Marvel (Disney) doufá, že se do té doby krize nějak zázračně vyřeší, anebo jen nechce rušit příliš mnoho termínů naráz a s oznámením zrušení ještě vyčkává. Popravdě ale zní dost neuvěřitelně, že by film vstoupil do kin za současného stavu a nelze vyloučit, že na přelomu dubna a května bude situace ještě daleko horší.

Vezměte si, že kina v Číně zavřela v lednu a teprve teď se objevují nepotvrzené spekulace, podle kterých by mohla znovu otevřít ve druhé polovině dubna. To máme uzavírku trvající zhruba tři měsíce. I kdybychom si řekli, že ostatní země jsou připravenější (ať už díky lékařské infrastruktuře, zkušenostem z předchozích ohnisek či díky pokračujícímu výzkumu onemocnění), nezní v tuhle chvíli pravděpodobně, že by se kinosály začaly otevírat dříve než za měsíc, dva od uzavření. A vývoj v USA je za Evropou v mírném skluzu. Je tak docela dobře možné, že v době původně plánované premiéry Black Widow ve Spojených státech vůbec nebudou otevřená kina.

Jestliže jsme si tedy během let zvykli, že v Hollywoodu „léto“ (tedy období bohaté na velkofilmy) začíná už v květnu, nebo dokonce v dubnu, je docela klidně možné, že letos propukne až v červnu, společně s Wonder Woman 1984. Každopádně, pakliže se naše dedukce ukáže jako správná a Black Widow se opravdu dočká odkladu, budeme vás o odložení informovat, stejně jako o jakýchkoliv dalších změnách na trhu. 

  • Aktualizovaný přehled dopadů koronaviru na filmový svět najdete zde

Zdroj: Disney

Foto: Disney

« Předchozí kapitola

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu