Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků?

Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nová marvelovská minisérie z prostředí intergalaktické špionáže a infiltrace by údajně měla být úzce provázaná s Captain Marvel 2.

Na streamovací platformě Disney+ se budou postupně objevovat komiksové minisérie, které jsou součástí Marvel Cinematics Universe. O prázdninách uvidíme The Falcon & The Winter Soldier, pak přijdou WandaVision, Loki, čeká nás Moon Knight, She-Hulk, What If...? nebo Ms. Marvel. U Hawkeye to vypadá, že je odložen na neurčito. V přípravách jsou však podle ředitele Disney Boba Igera už v tuhle chvíli další dvě minisérie. Ještě nepřišel ten pravý čas, abychom se oficiálně dozvěděli, jaké to jsou, ale jedna z nich by měla podle zákulisní šuškandy pojednávat o Secret Invasion. Se zprávou přišel jako první server Bleeding Cool a další zdroj tvrdí totéž, navíc uvádí, že události v minisérii povedou přímo ke Captain Marvel 2.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, v níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde hrdinka měla to štěstí, že zrovna tahle skupina nechtěla dělat zle. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Je možné, že filmy nám zatím ukázaly jenom ty dobré Skrully a ti zlí na svou šanci teprve čekají nebo už dávno nenápadně nahrazují důležité pozice na Zemi příslušníky své rasy.

Zpracovat Secret Invasion do hraného příběhu by bylo hodně zajímavé a už dlouho se o tom spekuluje. Uvidíme, jestli Marvel minisérii opravdu potvrdí a zda bude skutečně souviset s Captain Marvel 2. Druhý film s Brie Larson má premiéru v roce 2022, takže prostor pro uvedení Secret Invasion tu do té doby je. Jelikož komiks operuje s mimozemskou invazí, mohl by do minisérie také zasáhnout S.W.O.R.D., který se v kreslené předloze zabývá mimozemskými hrozbami. A tahle agentura se nám poprvé představí ve WandaVision, jak ukázaly první fotky z natáčení.   

Zdroj: CBM

Galerie: 9

Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu Secret Invasion: Bude další minisérií od Marvelu paranoidní thriller plný dvojníků? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu