Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl

Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 13 obrázků
Do série se vrátí postava z předchozího dílu. 

Mission: Impossible je proslulá kaskadérskými čísly, které na vlastní kůži provádí Tom Cruise. Čím víc přibývalo filmů, tím víc v nich docházelo na nebezpečnější a nebezpečněji kousky.  A nemusíme se bát, že Mission: Impossible 7 a 8 v tomhle směru přibrzdí, to ani náhodou. Máme se těšit rovnou na trojici kaskadérských scén, které trumfnou všechny předchozí. Obě pokračování se budou točit najednou a první klapka má podle Christophera McQuarrieho padnout už brzy. Dosud nejnebezpečnější pasáž najdeme v Mission: Impossible – Fallout, kde se nahánějí dva vrtulníky v údolí. Nebezpečně blízko skaliskům pilotoval jednu z helikoptér sám Cruise. Scény v sedmičce a osmičce prý z hlediska nebezpečnosti strčí riskantní vrtulníkové průlety do kapsy.

Laťku se tvůrci pokusí vyhnat zase o kus výš a štáb znovu raději vyrazí za natáčením na skutečná místa po světě, než aby se zavřel někam do ateliérů. Režisér už má vymyšlený příběh, do něhož přivedl po letech postavu z první Misson: Impossible, jak jsme se dozvěděli v poslední novince. McQuarrie přiznává, že přemýšlel o tom, že by se Eugene Kittridge objevil v sérii dřív, a to v Mission: Impossible – Národ grázlů, ale nenašel tehdy dobrý důvod, proč by se postava měla vrátit. Teď se mu to konečně povedlo.

Aby těch návratů nebylo málo, tak se znovu setkáme s Vanessou Kirby coby Alannou Mitsopolis, která se nám představila posledně. Aktivistka a filantropka přezdívaná jako Bílá vdova tajně obchoduje se zbraněmi a pracuje pro CIA. Není přesně jisté, jestli ji uvidíme v obou dílech, jenom prozradila, že se věnuje tréninku na další Mission: Impossible. Alanna je dcerou překupnice zbraní známé jaké „Max" (Vanessa Redgrave), která vystupovala v úplně první Mission: Impossible. Je možné, že návrat Kittridge s touto skutečností bude nějak souviset? Počkáme a uvidíme. Alannu si můžete připomenout dole v galerii.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum premiéry na 23. 7. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 5. 8. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V hlavních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Gregory Sanon, Shea Whigham, Henry Czerny a Vanessa Kirby.

Zdroje: EmpireGlamour

Galerie: 14

Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Tři nové kaskadérské kousky jsou nebezpečnější, než cokoliv Cruise doposud prováděl | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu