Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D.

Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kromě toho by podle všeho měla minisérie představit i postavu Hulklinga. Paul Bettany dále láká na blížící se první pohled na připravovanou novinku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Snad všechny chystané marvelácké minisérie pro Disney+ v sobě mají velký potenciál, pomalu se ale ukazuje, že by tou nejzajímavější nejspíše mohla být aktuálně natáčená WandaVision. Vypadá to totiž, že se Marvel právě v této minisérii rozhodl skutečně vyřádit a ukázat divákům něco, co tady ještě nebylo. Stačí si vzít jen žánr, ve kterém bude minisérie operovat - superhrdinský sitcom se opravdu jen tak nevidí. To, že by pak WandaVision měla přinést do MCU skutečně mnoho nového, prozrazují i nejnovější zvěsti a úniky.

První únik pochází z aktuálně probíhajícího natáčení. Na fotkách můžeme zahlédnout vozidla s logem organizace S.W.O.R.D. V komiksech se jedná o obdobu S.H.I.E.L.D.u, která se zaobírá mimozemskými hrozbami. Její úlohu v minisérii neznáme, je však spojená s jednou novou zvěstí. Podle té by totiž měla příběhu jistou roli sehrát postava Hulklinga, který se v komiksech objevuje jako hybrid ras Kree a Skrull, který dokáže měnit svou podobu a má nadlidskou sílu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S.W.O.R.D.

Příspěvek sdílený Atlanta Filming (@atlanta_filming),

Podle uniklého castingového dokumentu hledá Marvel pro roli muže mezi 15 a 20 lety, přičemž samotnou postavu popisuje jako „Skrulla, který vyžaduje pomoc S.W.O.R.D.u, aby mohl bezpečně zůstat na Zemi”. Hulklingovo angažmá v minisérii dává smysl hlavně v kontextu starších zvěstí, podle kterých by se v MCU měli objevit Young Avengers, jejichž členem je v komiksech právě i Hulkling.

Další kapitola »

Galerie: 6

Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu