Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze

Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podle režiséra filmu se diváci dočkají odpovědí na otázky, které si kladli u prvního dílu. Flashbacky ukáží počátek apokalypsy. Aneb Super Bowl odhaluje svoje dary.

Pokračování veleúspěšného Tichého místa je dotočené a studio se teď plně věnuje marketingu. Po prvním oficiálním traileru jsme se dočkali i dvou nových ukázek. První spot naznačuje, že se podíváme do doby, kdy začala invaze mimozemských bytostí, které jsou citlivé na zvuk. Díky těmto flashbackům se do příběhu vrací postava otce rodiny Lee Abbotta, kterého si zahrál John Krasinski, režisér a scenárista obou snímků.

Sám Krasinski svým komentářem doprovází druhou, delší upoutávku, která v podstatě funguje jako malý film o filmu. Podle něj dostaneme odpovědi na otázky, které jsme si kladli při sledování prvního dílu. Herečka Emily Blunt, která si zopakuje hlavní roli Evelyn Abbottové, popisuje příběh jako děsivý, přesto velmi lidský. V upoutávce je nám také připomenuto, že příběh dvojky začíná přesně tam, kde jednička skončila a budeme tedy sledovat osud rodiny po opuštění bezpečného útočiště.

Kratší spot je jedním z těch které budou zveřejněné během víkendu u příležitostí amerického Super Bowlu. V souhrnném článku se dozvíte, na jaké další ukázky se během víkendu můžete těšit. Dole v galerii na vás čeká sada nejnovějších fotek.

Po tom, co zažili smrtící události ve svém domově, musí rodina Abbottova čelit hrůzám vnějšího světa, zatímco dál v tichosti bojují o přežití. Jsou donucení se vydat do neznáma a rychle si uvědomí, že příšery, které se řídí zvukem, nejsou jediné hrozby, které číhají na konci písčité cesty. V hlavních rolích Tichého místa 2 se vracejí Emily Blunt, Millicent Simmonds a Noah Jupe. Nově je doplňují Cillian Murphy a Djimon Hounsou. Režíruje a scénář napsal John Krasinski. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 19. 3. 2020.

Zdroje: YouTube (1), YouTube (2)

Galerie: 7

Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu Tiché místo: Část II: Dvě nové upoutávky nás vrací na začátek mimozemské invaze | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu