Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer

Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
První diváci také viděli úvodní scénu filmu, který slibuje drsnou holčičí zábavu v ujeté verzi města Gotham.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Následně se Harley baví na bruslařské dráze a myslí si, jak našla nové přátele a pohnula se z místa. Záhy zjišťuje, že ji všichni za zády pomlouvají. Opilá cestou domů narazí na chemičku ACE, kde spolu s Jokerem skočila do nádrže plné chemikálií. (Jokerovi ve flashbacku nikdy není vidět do tváře, takže to vypadá, že Jared Leto ve filmu opravdu nehraje). Harley potřebuje za Jokerem udělat definitivně tlustou čáru, a tak ukradne cisternu, rozjede ji, za jízdy vyskočí a nechá náklaďák narazit do továrny, která exploduje v mnohobarevných plamenech. Scéna končí, hlavní část filmu zřejmě začíná.

Později byl v Brazílii promítaný také nový trailer. Ten začíná scénou, ve které Harley přijde na policejní stanici a řekne, že by ráda ohlásila zločin. Když se policista zeptá který, tak řekne, že „tenhle“ a zastřelí ho. Pak Harley řekne, že bychom se měli vrátit na začátek a zrychleně popíše to, co se stalo v úvodu filmu.

Zbytek traileru nabídl mix momentů záběrů ze staršího traileru s úplně novými. Celkově bylo prý vidět spoustu akce a sbližování jednotlivých protagonistek. Konkrétně upoutávka odhaluje, že záporák Black Mask (Ewan McGregor) buduje armádu, což by měl být jeden z důvodů, proč se dámy dají dohromady. McGregor má na tváři masku, která prý jako by vypadla ze stránek komiksů. Předloze odpovídá také sonický řev Black Cannary (Jurnee Smollett-Bell), který dokáže tříštit vše kolem. V traileru hraje písnička Girls Just Want To Have Fun, v závěru Harley říká, že ve společnosti ostatních žen snad chce bít „méně hrozný člověk“ a prozrazuje, že její hyena se jmenuje Bruce, podle jednoho chlápka, co žije v přepychové vile...

To je zatím k Birds of Prey vše, můžeme doufat, že se trailer brzy objeví online. Brazilská akce CCXP pokračuje, takže nikam nechoďte, brzy vám nadělíme další novinky.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsala Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary, Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Datum premiéry je stanoveno na 7. 2. 2020.

« Předchozí kapitola

Galerie: 12

Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu