Books of Blood: Antologie hororových příběhů od tvůrce Hellraisera míří na Hulu

Books of Blood: Antologie hororových příběhů od tvůrce Hellraisera míří na Hulu | Fandíme filmu
Film Futures
Zobrazit další 4 obrázky
Na vznik filmu bude dohlížet tvůrce animovných seriálů a komedíí Seth McFarlane.

Spisovatel Clive Barker si udělal zvučné jméno mezi čtenáři, ale zapsal se do povědomí i diváků, když v roce 1987 měla premiéru jeho celovečerní prvotina Hellraiser. Zatímco na nový návrat Zplozence z pekla pořád čekáme, na streamovací službě Hulu vznikne film, který bude čerpat z Barkerovy série povídek Books of Blood z 80. let. Sbírka vyšla i u nás pod názvem Knihy krve. Některými povídkami se už inspirovaly stejnojmenné snímky (Půlnoční vlak nebo Dread).

Projekt se chystá více jak rok a nabídne trojici antologických příběhů, které budou „zamotané v čase a prostoru“. První z nich bude pojednávat o krásné psycholožce Mary. Ta získala slávu za to, že vyvracela teorie a přesvědčení, které nemají vědecký základ. Seznámí se s charismatickým mladým mužem Simonem, jenž dokáže mluvit s jejím synem, který v sedmi letech zemřel na leukémii.

Druhý příběh se zaměří na přecitlivělou Jennu. Dívka trpí nemocí zvanou misofonie, což je nenávist nebo odpor k určitým zvukům jako třeba mlaskání. Když hrdinka zjistí, že ji chce matka poslat na „farmu“, ukradne jí Jenna peníze a vydává se do Los Angeles.

V třetím příběhu bude hlavní postavou profesionální zabiják Bennett, který pátrá po velmi důležité knize, jež má umožnit jemu a manželce natrvalo odejít do penze. Jeho hledání jej však zavede na nadpřirozené místo.

Snímek natočí debutant Brannon Braga (seriál The Orville) podle vlastního scénáře, na němž se společně s ním podíli Adam Simon (Hrůza v Connecticutu). O výkonnou produkci se postará Seth MacFarlane (Méďa 1 a 2, seriály Griffinovi, Americký táta). Role si rozebrali Anna Friel (Mary), Rafi Gavron (Simon), Britt Robertson (Jenna) a Yul Vazquez (Bennett). Premiéra je stanovena na podzim příštího roku.

Titulní fotka je ilustrační. Je z filmu Hellraiser.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Books of Blood: Antologie hororových příběhů od tvůrce Hellraisera míří na Hulu | Fandíme filmu Books of Blood: Antologie hororových příběhů od tvůrce Hellraisera míří na Hulu | Fandíme filmu Books of Blood: Antologie hororových příběhů od tvůrce Hellraisera míří na Hulu | Fandíme filmu Books of Blood: Antologie hororových příběhů od tvůrce Hellraisera míří na Hulu | Fandíme filmu Books of Blood: Antologie hororových příběhů od tvůrce Hellraisera míří na Hulu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu