Uncut Gems: Po letech ostudných filmů Adam Sandler opět září - Je tu první teaser

Uncut Gems: Po letech ostudných filmů Adam Sandler opět září - Je tu první teaser | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Adam Sandler se po dlouhé době ukazuje v dramatické roli a sbírá samou chválu.

Adam Sandler je známý převážně díky spoustě úspěšných ale většinou velmi stupidních komedií, ve kterých se, zvlášť v posledních letech, příliš nepředře. Dokonce je rekordmanem v počtu získaných anticen Zlatá malina - na kontě má neskutečných 26 nominací, z toho jich sedm „vyhrál”. To všechno je přitom opravdová škoda, protože Sandler dobrým hercem opravdu být dokáže, a to i v dramatických rolích. Dokázal to hlavně v roce 2002, kdy za svůj výkon ve snímku Opilí láskou dokonce získal nominaci na Zlatý glóbus. Za zmínku ale stojí i výkony v Reign Over Me, Komicích nebo The Meyerowitz Stories. Teď svoje nadání potvrzuje Sandler znovu ve snímku Uncut Gems.

Uncut Gems jsou sice také do jisté míry komediální, tentokrát však v mixu s krimi dramatem. Sandlera uvidíme v roli Howarda Latnera, newyorského klenotníka, který vždy toužil po mění a úspěchu. Nejprve to vypadá, že se mu to díky řadě riskantních kroků opravdu podaří, jenže pak se začne všechno obracet. Howardovi se začíná rozpadat život, a aby si ho dokázal udržet, a k tomu dosáhnout svého vytouženého úspěchu, musí zapojit všechny svoje síly. 

Film pochází z dílen produkční společnosti A24, která v poslední době projevuje jako líheň skutečně kvalitních a výjimečných projektů. Stačí zmínit snímky jako Ex Machina, Pokoj, Moonlight nebo letošní The Lighthouse. Uncut Gems by se pak podle prvních reakcí mohly do téhle výběrové společnosti také zařadit. První ohlasy z festivalů v Telluride a Torontu jsou totiž opravdu spokojené. Obecně kritici vyzdvihují především právě Sandlerův výkon. Herec dokáže být v roli podle všeho opravdu vtipný, přitom ale také umí vzbudit opravdový respekt. Celý snímek pak má být opravdu špinavý a agresivní a ani chvíli nenechá diváka v klidu. To celé podtrhují povedená kamera a zvuk. Podle některých se pak jedná dokonce o jeden z nejlepších filmů roku. Dokazuje to i server Rotten Tomatoes, kde si Uncut Gems drží působivé skóre 94% pozitivních ohlasů a průměrnou známku 8,5 z deseti.

Za režií snímku stojí bratři Benny a Josh Safdieovi (Dobrý časy),  kteří napsali i scénář. Vedle Sandlera pak na plátně uvidíme Idinu Menzel nebo zpěváka The Weekenda. Americká premiéra je naplánovaná na 13.12., česká ani slovenská zatím ohlášené nebyly.

Můžete se podívat už i první teaser, přičemž plný trailer vyjde už 24. 9.

Zdroje: Collider, ComingSoon

Galerie: 4

Uncut Gems: Po letech ostudných filmů Adam Sandler opět září - Je tu první teaser | Fandíme filmu Uncut Gems: Po letech ostudných filmů Adam Sandler opět září - Je tu první teaser | Fandíme filmu Uncut Gems: Po letech ostudných filmů Adam Sandler opět září - Je tu první teaser | Fandíme filmu Uncut Gems: Po letech ostudných filmů Adam Sandler opět září - Je tu první teaser | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu