Black Knight: Marvel odhalil roli Kita Haringtona

Black Knight: Marvel odhalil roli Kita Haringtona | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se s novým marvelovským hrdinou, kterého inspiruje legenda krále Artuše.

Před začátkem Disneyho akce D23 jsme doufali, že Marvel prozradí, jakou roli dostal Kit Harington, herec proslavený ztvárněním Jona Snow ve Hře o trůny. A vypadá to, že se od starodávných mečů zas tak daleko nepohne. Šéf Marvelu Kevin Feige totiž na D23 prozradil, že si Harington zahraje Danea Whitmana. Ten je však lépe známý jako Black Knight! V komiksech hrdina podědil po strýci prokletý magický meč. Daneovi předci nenakládali s mečem zrovna dvakrát čestně, a tak se Dane pokouší vrátit rodině dobré jméno a koná dobro. Meč pohází z časů krále Artuše. Whitman je založením vědec, i když se často pohybuje v oblasti mystiky a magie. Někdy má jistou míru nadlidských schopností, jindy nikoliv.

Dříve se objevovaly neoficiální zvěsti, že Marvel postavu představí prostřednictvím Kvantové říše, teď se ukazuje, že postava bude představená ve snímku Eternals, tedy v látce, od které očekáváme, že se potáhne napříč dějinami nebo bude na dějiny mít minimálně silnou vazbu. Eternals hodně vycházejí z antických pověstí, uvidíme, zda Black Knight vyjde z artušovského mýtu nebo se vydá nějakou jinou cestou. Zatím také není zřejmé, zda postava bude nedílnou součástí příběhů o Eternals, anebo bude v tomto filmu pouze představena a do budoucna se vydá nějakou vlastní cestou. V komiksech má Dane Whitman vlastní příběhy, popřípadě je součástí Avengers.

Připomínáme, že v Eternals se Harington znovu setká s Richardem Maddenem, se kterým si Kit ve Hře o trůny zahrál bratrskou dvojici.

Galerie: 5

Black Knight: Marvel odhalil roli Kita Haringtona | Fandíme filmu Black Knight: Marvel odhalil roli Kita Haringtona | Fandíme filmu Black Knight: Marvel odhalil roli Kita Haringtona | Fandíme filmu Black Knight: Marvel odhalil roli Kita Haringtona | Fandíme filmu Black Knight: Marvel odhalil roli Kita Haringtona | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu