Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con

Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Taika Waititi a Chris Hemsworth se vrátili na Comic-Con, aby slavnostně odpálili Thora k dalšímu dobrodružství.

Další film, který Marvel představil na svém panelu na Comic-Conu bude uvedený 5. 11. 2021 a jmenuje se Thor: Love and Thunder. Jde o čtvrtý samostatný film Thora, o kterém jsme vás nedávno informovali a z boha hromu se tak stává první marvelovský superhrdina, jehož samostatné celovečeráky překročí rámec trilogie.

Film přišli uvést režisér Taika Waititi (Thor: Ragnarok), hlavní hvězda Chris Hemsworth a Tessa Thompson, která se vrací jako Valkyrie. Ta uvedla, že jakožto současný král Asgardu, si Valkyrie musí především co nejdřív najít svoji královnu. Herečka tak zřejmě potvrdila to, co Ragnarok naznačoval a od té doby se to rozebíralo: Valkyrie je lesba či bisexuál a zdá se, že v jejím příštím filmu bude tahle skutečnost plně ztvárněna.

Tvůrci obecně hovořili o tom, že láska je ta nejmocnější síla ve vesmíru a režisér Waititi dodal, že bromance Thora s kamenným parťákem Korgem bude i nadále pokračovat. Co přesně ve filmu uvidíme, zatím filmaři odhalit nesměli, nicméně představení filmu nám zdánlivě napovídá několik věcí. V závěru Avengers: Endgame odlétal Thor do vesmíru se Strážci Galaxie. Jejich příští film zatím nemá oznámené datum premiéry, ale přijde až po čtvrtém Thorovi. Valkyrie a Korg navíc zůstali na konci Endgame na Zemi. V zásadě tedy máme dvě možnosti. Buď Thor se Strážci Galaxie žádné dobrodružství neprožije (jak se mohlo zdát a spekulovalo se o tom) a opravdu jej pouze „svezli“ do vesmíru, anebo Marvel bude svoje filmy víc a víc vyprávět na přeskáčku.

Zdaleka největší překvapení však přišlo v závěru prezentace, kdy Waiti prozradil, že si oblíbil sérii Mighty Thor od Jasona Aarona a v té je klíčové to, že se Thorem stává Jane Foster. Nikoliv „Female Thorem“ nebo snad „Thorinou“, ale zkrátka a dobře Thorem. (Nic dalšího, co by mohlo být relevantní pro filmy, v sérii asi najít nelze). V tu chvíli Natalie Portman vystoupila na pódium, převzala Thorovo kladivo a bylo potvrzeno, že se vrací jako Jane Foster a zřejmě jako nový Thor.

V minulosti byla Portman s Marvelem dost nespokojená po tom, co studio před natáčením Thor: Temný svět vyměnilo její oblíbenou režisérku Patty Jenkins (Wonder Woman) a z druhého Thora se stal jeden z nejhůře hodnocených Marvel filmů. Že se vztahy lepší bylo patrné už z toho, že herečka svolila k návratu do Avengers: Endgame (i když její delší konverzace s Rocket Racoonem nakonec nebyla natočena). A Kevin Feige po skončení comicconové prezentace novinářům prozradil, že když jí Taika Waititi zavolal a předestřel jí, co si pro ni přichystal, tak okamžitě souhlasila s účastí v Thorovi: Love and Thunder.

Není zřejmé, zda Natalie plně převezme úlohu Thora (a do budoucna třeba sama povede nějaký příští díl série) nebo ve světě Marvelu budou nadále existovat dva Thorové anebo půjde jen o nějakou dočasnou příběhovou zápletku pouze pro film Love and Thunder. V tuhle chvíli nevíme ani to, odkud by Jane měla vzít klasické Thorovo kladivo (pokud jej skutečně bude ve filmu užívat), protože to původní je zničené a to druhé, zapůjčené z paralelní dimenze, zdánlivě vrátil Captain America na konci Avengers: Endgame opět na své místo.

Na závěr se podívejte, jak si Natalie přišla pro kladivo:

Galerie: 11

Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu Thor Love and Thunder: Příštím Thorem bude žena, aneb co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu