WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava

WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K Wandě Maximoff a zesnulému Visionovi se připojí nová postava, která dnes vypadá úplně jinak, než když jsme ji potkali naposledy.

Jak už jste se mohli dočíst v jedno z předchozích článků, když Marvel na letošním Comic-Conu představoval Doctora Strange 2, tak zároveň prozradil, že ve snímku bude vystupovat Wanda Maximoff, alias Scarlet Witch. Co vedlo její kroky právě k Stephenu Strangeovi, nám ukáže minisérie WandaVision, která bude druhému Strangeovi přímo předcházet a má s ním být úzce provázaná.

Série pro službu Disney+ dorazí na jaře 2021 a jak víme už z dřívější doby, ústředními postavami budou Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany). Ani na Comic-Conu Marvel neodhalil, jak je možné, že se mrtvý Vision vrátí. Už by však mělo být jisté, že nepůjde o žádný prequel – děj má být zasazený až za Avengers: Endgame.

Olsen uvedla, že minisérie bude veskrze divná a přitom nesmírně zábavná. A také konečně zjistíme, proč se Wandě říká Scarlett Witch. Dosavadní spekulace se domnívají, že Wanda buď nějakým způsobem vytvoří iluzorní svět (nebo se uzavře ve svojí vlastní hlavě), kde bude Vision stále naživu, anebo jej svojí nesměrnou mocí přivede zpátky k životu. Tak či tak se předpokládá, že jakmile Wanda své nesmírné síly jednou využije naplno, tak se to buď podepíše na ní nebo na světě kolem ní.

Největším odhalením celé prezentace bylo, když šéf Marvelu Kevin Feige oznámil, že se k Elizabeth a Paulovi připojí nově obsazená Teyonah Parris, která ztvární dospělou Monicu Rambeau! Monicu jsme poprvé potkali v Captain Marvel. Tehdy však ještě dcera Marie Rambeau byla jen malá holčička (dcera Marie Rambeau, nejlepší kamarádky Carol Danvers). V komiksech je Monica superhrdinka známá jako Captain Marvel, Photon, Pulsar či Sceptre. Její schopnosti většinou souvisejí s manipulací nejrůznějších energií a na první pohled se nezdá, že by nějak zapadaly do příběhu, ve kterém dost možná budou hrát podstatnou roli psychické schopnosti Wandy Maximoff. Marvel ale samozřejmě může postavu přepracovat, anebo vůbec nemusí v příběhu figurovat kvůli jakýmkoliv nadlidským schopnostem, ale kvůli něčemu úplně jinému.

Tak či tak to vypadá, že Marvel skutečně začíná pomaličku představovat další generaci hrdinů, tak jak se dříve proslýchalo. Showrunnerkou série je Jac Schaeffer. V následujícím videu Bettany a Olsen vcházejí na pódium Comic-Conu, v galerii najdete pár fotek ze stejného místa.

Galerie: 6

WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava | Fandíme filmu WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava | Fandíme filmu WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava | Fandíme filmu WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava | Fandíme filmu WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava | Fandíme filmu WandaVision: Do "prequelu Doctora Strange 2" se vrací mrtvý Vision a další Marvel postava | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu