Spider-Man: Daleko od domova: Útok Hydro-Mana v nové upoutávce

Spider-Man: Daleko od domova: Útok Hydro-Mana v nové upoutávce | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Spider-Manův nejnovější trailer zlomil rekord, Tom Holland má novou zprávu pro diváky Avengers: Endgame a jsou tu nové fotky ze zákulisí.

Spider-Man: Daleko od domova pokračuje ve zveřejňování klipů z filmu. Stejně jako před pár dny jsme opět v Benátkách a opět je u toho Mysterio (Jake Gyllenhaal). Tentokrát jsme nedostali expoziční scénu, ale akční. Odehrává se ještě před Peterovým rozhovorem s Furym a spol. a mladý Parker se tu poprvé střetává s tzv. Elemntály, živelnými monstry, se kterými bude bojovat napříč filmem. Tentokrát útočí vodní tvor, kterému je ve snímku přezdíváno Hydro-Man.

V komiksech je Hydro-Man hodně jiný, ale je zřejmé, že si Marvel zkrátka vypůjčil známé jméno a postavu zpracoval po svém. Mysterio poprvé vstupuje na scénu, aby Peterovi pomohl z bryndy. Fanoušci komiksů vědí, že Mysterio byl vždycky záporák a mistr iluzí. Mohli bychom tedy přemýšlet nad tím, zda také Hydro-Man není pouhým přeludem. Nicméně spoušť, kterou za sebou zanechává, působí hodně skutečně a pořádnou nakládačku dostává i sám Peter. Takže ať už se z Mysteria nakonec vyklube padouch a podvodník nebo ne, je zjevné, že jednotlivá elementální monstra bude zatraceně skutečná.

Pak je tu několik dalších zajímavostí: V pondělí film vypustil nový trailer, který za prvních 24 hodin od premiéry zaznamenal napříč platformami 135 milionů shlédnutí. To je vůbec nejúspěšnější trailer studia Sony, které film platí a vlastní práva na postavu Spider-Mana (Marvel Studios film pro Sony na zakázku vyrábí). Předchozí rekordy v rámci studia drží taktéž Spider-Man – na druhé příčce je předchozí trailer pro Far From Home a na třetí Spider-Man: Homecoming. V rámci absolutního žebříčku jde pak o desátý nejsledovanější trailer v prvních 24 hodinách od zveřejnění. Je tedy patrné, že po Avengers: Endgame diváky zajímá, co bude dál.

A když je řeč o Avengers: Endgame a traileru na Spider-Mana, Tom Holland nahrál novou zprávu, která od tohoto týdne má diváky v kinech těsně před začátkem Endgame informovat, že nemají po skončení filmu nikam odcházet, protože na ně čeká překvapení. Tím je právě spidermanovaský trailer, který byl zveřejněný toto pondělí. Tomu taktéž předchází krátká zpráva Tom Hollanda, která diváky varuje, že trailer obsahuje spoilery k Avengers: Endgame, takže umístění traileru až na závěr filmu dává smysl. Pokud někdy během víkendu Avengers: Endgame znovu uvidíte, tak dejte vědět, zda se v našich kinech trailer a Hollandova zpráva promítají také, anebo jde o čistě americkou záležitost.

Dole v galerii si jako bonus můžete prohlédnout nové, oficiálně zveřejněné fotky z natáčení v Benátkách.

Peter Parker se společně s přáteli vypraví na letní prázdniny v Evropě. Nicméně odpočinek na ně čeká jen stěží – Peter přislíbí pomoc Nicku Furymu, který se snaží odhalit tajemství příšer, které způsobují přírodní katastrofy a destrukci napříč kontinentem.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: Deadline I, II,

Galerie: 4

Spider-Man: Daleko od domova: Útok Hydro-Mana v nové upoutávce | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Útok Hydro-Mana v nové upoutávce | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Útok Hydro-Mana v nové upoutávce | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Útok Hydro-Mana v nové upoutávce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest