Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název

Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
V minulosti už jednou odhalený byl.

Nadělalo se kolem toho velké halo. Jak se budou čtvrtí Avengers jmenovat se ze strany diváků řešilo a ze strany studia tajilo několik let. Prapůvodně se měl film jmenovat Avengers: Infinity War - Část druhá. To se rychle změnilo, nicméně následovala léta, kdy projekt oficiálně neměl žádný název. Tvůrci tvrdili, že kdyby název odhalili, byl by to spoiler. Čas od času se nějaký název objevil na veřejnosti, ale byl rychle sestřelený. O názvu tvůrci tvrdili, že nikdy nezazněl v žádném Marvel filmu, i když pojem Endgame padne v Age of Ultron i v Infinity War. Celý název se nakrátko objevil na stránkách kameramana Trenta Opalocha, jen aby byl krátce na to zase smazaný.

V roce 2017 Zoe Saldana v nešťastném interview prozradila, že se má film jmenovat Avengers: Infinity GauntletAvengers: Rukavice nekonečna. To znovu rychle bylo zpochybněno a zdánlivě vyvráceno, když byl odhalený název Endgame. Teď však režiséři Russoovi v rozhovoru potvrdili, že poměrně dlouhou dobu se skutečně film měl jmenovat Avengers: Infinity Gauntlet. Jmenuje se tak jedna komiksová série, takže by snímek býval následoval tradici vybírání názvů v komiksech. V minulosti se proslýchalo, že název byl změněný právě kvůli tomu, že se Zoe Saldana podřekla, ale stejně tak je možné, že tvůrci měli pocit, že vyzrazuje až příliš. Kdo ví, třeba Russoovi mluvili ještě o názvu „Infinity Gaunlet“, když tvrdili, že by odhalení podtitulu prozradilo příliš mnoho.

Který název se vám líbí víc? Endgame nebo Infinity Gaunlet? Dejte vědět.

Galerie: 6

Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Film skutečně měl nést jiný název | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu