Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci

Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 21 obrázků
Uvidíme v pondělí nový trailer? Tom Holland něco naznačil.

Tom Holland rozvířil sociální sítě, když sdílel jednoduchý příspěvek, který říká: „V pondělí ráno...“. Komiksoví fanoušci okamžitě začali doufat, že se dočkají nového traileru pro Spider-Mana: Daleko od domova. Zcela vyloučit takovou možnost asi nejde, Spider-Man: Homecoming také uvedl svůj druhý trailer závěrem března. Na druhou stranu má Holland i jiné projekty, tak by se fandové měli těšit raději opatrně, aby nebyli zklamaní, až v pondělí dorazí třeba trailer pro animák Špióni v převleku…

Pojďme se raději podívat na Lego stavebnice, které se objevily. Dosavadní zkušenosti s Marvel stavebnicemi říkají, že v hrubých obrysech často odpovídají tomu, co se skutečně děje ve filmu, ale liší se v detailech. Dvě aktuální stavebnice ukazují scény, které známe z trailerů. Je tu souboj s vodním „démonem“ v Benátkách a tahle stavebnice nám neříká prakticky nic nového. Snad jen to, že je vodní bytost označená jako Hydro-Man. Dlouho se diskutovalo o tom, jestli skutečně bude tohle označení ve filmu použité a Lego to zdánlivě potvrzuje.

Druhá stavebnice ukazuje Molten Mana. To je monstrum, se kterým se Peter utká v Praze. Jak můžete vidět, jde o monstrum z lávy a kamení, zároveň do sebe zřejmě pohlcuje kusy ulice. Ke stavebnici je přiložený Spider-Man v jeho černém stealth obleku, který bude ve filmu nosit, ale také černošský hasič. Netušíme, zda má jít o nějakou postavu v přestrojení, nebo je to prostě hasič, nicméně v Praze černošských hasičů mnoho nepotkáte, takže odpůrci přehnané politické korektnosti asi nebudou dvakrát nadšení.

Mezi fanoušky se hojně spekuluje o tom, že obří monstra budou alespoň do určité míry výtvorem Mysteria (Jake Gyllenhaal). Ten je v komiksech tradičním Spider-Manovým protivníkem a mistrem iluzí a triků, ve filmu z počátku bude vystupovat jako spolupracovník SHIELDu, který se snaží monstra zastavit.

Nejvíc odhaluje třetí stavebnice. Jmenuje se Starkův tryskáč a útok dronů. Tryskáč se zatím v trailerech mihnul pouze na vteřinku, když vidíme Happyho Hogana (Jon Favreau), jak v něm Peterovi něco vykládá. Jakou přesně bude mít scéna úlohu, to nevíme. Lego tvrdí, že se spolu s tryskáčem dočkáme akční scény, kdy na letadlo zaútočí drony, dost možná ovládané Mysteriem, který je ke stavebnici také přiložený. V balení je také Nick Fury (Samuel L. Jackson). Je tedy otázkou, zda bude na palubě letadla spolu s Peterem a Happym, anebo je přibalený jednoduše proto, že se do žádné ze stavebnic tak docela nehodil, tak jej výrobce přibalil k letadlu, aby právě tahle stavebnice byla z celé řady co nejnabitější (má minimálně nejvíc kostek a je nejdražší).

Vůbec nevíme, kdy se scéna bude odehrávat, zda půjde o nějaké finále filmu, nebo kam tvůrci scénu umístili. Pokud by dva díly Spider-Mana po sobě končily scénou s letadlem, tak by to ale možná byla trochu škoda, co myslíte? Zajímavé je také to, že Spider-Man na sobě má modro-červený oblek. Možná je to čistě proto, že Lego jinou figurku Marvel Spider-Mana nevyrobilo. Víme však, že hrdina ve filmu dostane oblek nový, černo-červený a modro-červený má jenom na krátkou dobu v úvodu, když přilétá do Itálie. Pokud by tedy Lego mělo být přesné, tak asi nejde úplně vyloučit, že tahle scéna je umístěna někam za Peterův přílet do Itálie. Ale to samozřejmě jen spekulujeme. Také se nabízí otázka, zda se ve filmu objeví jakési modré „baterie“, které v letadle můžeme vidět.

Všechny fotky jednotlivých stavebnic najdete v galerii, tak si je můžete prohlédnout.

Peter Parker se společně s přáteli vypraví na letní prázdniny v Evropě. Nicméně odpočinek na ně čeká jen stěží – Peter přislíbí pomoc Nicku Furymu, který se snaží odhalit tajemství příšer, které způsobují přírodní katastrofy a destrukci napříč kontinentem.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: Tom Holland, Lego, Instagram

Galerie: 22

Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Hračky přinášejí bližší pohled na monstra a akci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu