The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye

The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Produkce si vyhlédla představitele jedné z rolí a dozvěděli jsme se něco víc o tajemné postavě.

Jedním ze snímků, který by měl Marvel v roce 2020 uvést do kin, mají být The Eternals. Na oficiální oznámení ještě čekáme, nicméně šéf Marvelu Kevin Feige před časem mluvil o tom, že se na příběhy vyprávěné napříč tisíciletími těší. Server That Hashtag Show, který se specializuje na zákulisní castingové informace, přinesl zprávu, podle které Marvel do jedné z hlavní rolí filmu hledá muže ve věku 30-49, který fyzicky „vypadá jako superhrdina“. Na barvě pleti nezáleží, ale v ideálním případě by herec měl být gay.

Jak už bylo řečeno, jde o neoficiální zprávu, nicméně šéf Marvelu Kevin Feige mluvil loni při propagaci Ant-Mana a Wasp o tom, že studio chce navýšit množství LGBT postav a v listopadu to samé uvedla jeho kolegyně Victoria Alonso. O jaké postavě je přesně řeč, se prozatím neví, někteří fanoušci spekulují o tom, zda to náhodou nebude Hercules (ten byl vykreslený jako gay ve vztahu s Wolverinem v jedné z alternativních komiksových realit). Postava by každopádně měla být jednou ze čtyř ústředních postav filmu, kterými mají být také Sersi, Ikaris a Piper. Postavy jsme vám kompletně představili ve starším článku.

Dříve se často mluvilo také o tom, že by se ve filmu měla objevit postava Karen, která v komiksech s The Eternals vůbec nevystupuje. Podle nejnovější informací by filmová postava měla být pozemskou archeoložkou. Je tedy možné, že postava bude pro diváky sloužit jako vstupní brána do světa Eternalů. Je možné, že je postava inspirovaná komiksovou Margo Damian, která je dcerou archeologa, jenž na stránkách sešitů od Jacka Kirbyho objevil Eternaly. Dříve se objevily spekulace, podle kterých by právě Karen mohla být jednou z postav, které potkáme už letos, pravděpodobně v potitulkové scéně Avengers: Endgame.

Podle dalších nepotvrzených zpráv si režisérka Chloe Zhao vyhlédla Camerona Brittona (seriál The Umbrella Academy) a Tomasze Kota (Studená válka), které údajně zvažuje do jedné z vedlejších rolí, která vyžaduje vysokého, mohutně stavěného představitele.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. Datum premiéry oficiálně oznámené nebylo, ale předpokládá se, že bychom snímek mohli vidět 6. 11. 2020.

Galerie: 8

The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu The Eternals: Marvel údajně chce do čela příštího filmu obsadit gaye | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu