Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona?

Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Budoucnost Neesonovy kariéry podle hollywoodských insiderů a blížící se Men in Black: International.

Liam Neeson se ocitl uprostřed mediální bouře, když veřejně promluvil o tom, jak chtěl v mládí spáchat pomstu na nevinném člověku. (Podrobnosti v samostatném článku). Na konci původní zprávy jsme si položili otázku, jak asi bude vypadat další Neesonova kariéra. Magazín Variety se na to samé zeptal několik hollywoodských agentů a krizových manažerů. Podle některých Liamova kariéra prakticky skončila, podle jiných se herec opět k práci vrátí, jen je potřeba, aby se na nějakou dobu úplně stáhl z veřejného života. Pokud jde o filmy, které Neeson už dokončil, tak v tuhle chvíli jsou tři.

Největší pozornost přitahují Men in Black: International. Už se objevily hlasy, které volají po tom, aby byl Neeson vystřižený nebo přeobsazený podobně, jako byl Kevin Spacey z filmu Všechny prachy světa. Podle insiderů je nicméně Neesonova role ve snímku velmi malá, skoro na hraně camea a v propagační kampani se herec nemusí už vůbec objevit, což by mělo situaci vyřešit. Další dva filmy, Normal People a Honest Thief, zatím nemají datum premiéry. Ten první ještě není zcela dokončený, ke druhému se produkční společnost nevyjádřila.

Znovu na Neesonovu obranu vystoupil také Hans Petter Moland, režisér filmu Mrazivá pomsta, kolem kterého celá situace vznikla. Molland více méně zopakoval svá dřívější slova, ale komentář přidal také Stellan Skarsgård, který společně s režisérem propaguje jeho příští film a hrál Neesonovu roli v původní norské verzi filmu. Stellan řekl:

„Je znepojivé a děsivé žít ve svět, kde nejsou lidé trestaní jen za své skutky, ale také za to, co říkají. Můžete být potrestaní za to co si myslíte. Ale co je horší, můžete být potrestaní za to, co si ostatní myslí, že si myslíte“...

V Mužích v černém: Globální hrozbě Neeson hraje vedoucího londýnské pobočky organizace, která dohlíží v utajení na pobyt mimozemšťanů na Zemi. Příběh začíná v momentě, kdy je významný mimozemský politik zavražděný, v době kdy byl pod ochranou Agenta H (Chris Hemsworth). Vzniká podezření, že je v organizaci Men i Black nasazený špión a pátrat po něm Agentu H pomůže novopečená Agentka M (Tessa Thompson), která sama aktivně usilovala o tom, aby se agentem mohla stát. Události nesourodou dvojku zavedou do Londýna, Istanbulu, Itálie či New Yorku. Film natočil F. Gary Gray, dále hrají Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Rafe Spall a Kumal Nanjiani. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13. 6. 2019. Dole v galerii si můžete prohlédnout nové fotky z filmu.

Galerie: 13

Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu Muži v černém: Globální hrozba: Může film ovlivnit kauza Liama Neesona? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest