Deadpool: Jeden z herců tvrdí, že třetí díl neexistuje

Deadpool: Jeden z herců tvrdí, že třetí díl neexistuje | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Je budoucnost nejsprostšího superhrdiny v ohrožení?

Letošní druhý díl veleúspěšného Deadpoola víceméně zopakoval úspěch jedničky, a momentálně se snaží vydojit co nejvíce peněz vydáním vánoční verze s přístupností PG-13. Již dříve jsme od hlavní hvězdy Ryana Reynoldse slyšeli, že se tak nějak neví, co bude po dvojce následovat. Deadpool 3 vůbec nebyl jistý a to nejen kvůli tomu, že Disney kupuje Fox (ovšem dá se spekulovat, že tato skutečnost výraznější vliv mít mohla, viz. vystřihnutý vtip z filmu na Disneyho) - Další možností bylo, že start týmu X-Force, kde by Pool nadle spolupracoval s s Cablem (Josh Brolin) a Domino (Zazie Beetz), by Deadpoolovy samostatné filmy nedoplnil, ale nahradil.

T.J. Miller, představitel Weasela, a jeden z komediálních tahounů jedničky a dvojky, nyní skrze twitterové příspěvky prozradil, že ohledně Deadpoola 3 momentálně žádné plány neexistují. Miller v jedné z konverzací měl potvrdit, že se v pokračování už nevrátí, nicméně sám herec později toto vyvrátil s tím, že se nemůže nevrátit do filmu, který vůbec neexistuje. Znamená to snad, že pro třetí díl nikdy žádné plány nebyly? Miller je momentálně v Hollywoodu kvůli svým eskapádám vnímaný ne zrovna v dobrém světle, nicméně tvůrci Deadpoola se nikdy netvářili, že by s hercem zásadně odmítali spolupracovat.

Miller podle svých slov má podepsanou smlouvu na třetí díl, v tuhle chvíli se však zdá, že je Deadpool 3 minimálně hodně daleko. Co se týče X-Force, v ní by se Miller objevit neměl určitě, ovšem kdo ví, zda nějakou X-Force vlastně uvidíme. Jak jsem již zmínil, tvůrci se zaměřují na vydání přístupné Vánoční verze, a nějaké další a konkrétnější informace o další Deadpoolově budoucnosti dostaneme nejdřív příští rok, až se všechny podrobnosti kolem odprodeje studia Fox Disneymu začnou vyjasňovat.

Zdroj: T.J. Miller

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Deadpool: Jeden z herců tvrdí, že třetí díl neexistuje | Fandíme filmu Deadpool: Jeden z herců tvrdí, že třetí díl neexistuje | Fandíme filmu Deadpool: Jeden z herců tvrdí, že třetí díl neexistuje | Fandíme filmu Deadpool: Jeden z herců tvrdí, že třetí díl neexistuje | Fandíme filmu Deadpool: Jeden z herců tvrdí, že třetí díl neexistuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest