Láska nebeská: Jaký nečekaný problém měla na natáčení Keira Knightley

Láska nebeská: Jaký nečekaný problém měla na natáčení Keira Knightley | Fandíme filmu
To vážně neuhodnete.

Brzy tu budou vánoční svátky a jedním z filmů, které k nim neodmyslitelně patří, je Láska nebeská. Nádherná mozaika romantických příběhů, která umí zahřát na duši i ty nejvíce sarkastické lidi si rychle získala srdce diváků a zařadila se mezi vánoční klasiky. 

Jednu z rolí měla ve filmu tehdy sedmnáctiletá britská kráska Keira Knightley, která se aktuálně o natáčení rozpovídala a prozradila, jaký byl problém s tím, že na filmu pracovala jako pubertální slečna. A upřímně, je to velmi... nečekaná informace:

"Víte, proč jsem měla na hlavě tu čepici? Měla jsem uprostřed čela obrovský pupínek. To je problém, když je vám 17 a hrajete ve filmech. Tím chci říct, bylo to obrovské, takže tu nebyla jiná možnost, než mít čepici, abychom to zakryli, protože nebylo nasvícení, nebyl makeup, který by to dokázal zakrýt."

Teď mi Keira trošku zkazila zážitek z filmu, protože od této chvíle budu muset během její scény s čepicí přemýšlet jen nad tím, že zakrývá "beďar", ale i tak se na Lásku nebeskou podívám. Vánoce bez Vánočních prázdnin, Sám doma nebo Lásky nebeské by prostě nebylo to pravé ořechové. 

Asi víte, že v roce 2017 pod dohledem režisérem jedničky Richarda Curtise a s některými herci z původního filmu vzniklo jakési pokračování nazvané Red Nose Day Actually, které bylo určeno pro televize a posloužilo jako charitativní projekt. Tedy, pokud máte zájem zjistit, jak jsou na tom postavy nějakých 13 let po událostech z jedničky, máte šanci.

Zdroj: BBC/ET

Láska nebeská

07.11.2003 | USA, Velká Británie
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu