Fast: Chris Pratt jde proti drogovým dealerům

Fast: Chris Pratt jde proti drogovým dealerům | Fandíme filmu
Taylor Sheridan si pro svůj nový film vyhlédl hvězdu první velikosti.

Chris Pratt je jednou z nejvyhledávanějších tváří současného Hollywoodu a není proto divu, že ani po odkladu Cowboy Ninja Viking a třetích Strážců Galaxie nezůstane dlouho bez práce. Podle čerstvých informací by si měl zahrát v nově chystaném filmu Taylora Sheridana. Ten se po kvalitních scénářích k filmům Sicario: Nájemný vrah a Za každou cenu odrazil k režijní dráze, a i tam zatím sbírá úspěchy. Mysteriózní thriller Wind River byl mnohými považován za jeden z nejlepších filmů loňského roku a seriál YellowstoneKevinem Costnerem by se měl příští rok dočkat druhé řady.

V novém snímku s prozatímním názvem Fast by si měl Pratt zahrát postavu bývalého člena speciální jednotky. Toho si najme Národní úřad pro kontrolu obchodu s drogami, aby potíral činnost drogových dealerů, kteří pracují pod ochranou CIA. Kvůli vyššímu rozpočtu si studio Warner Bros podmínilo spuštění projektu obsazením hvězdy první velikosti. A tou by měl být právě Chris Pratt.

Námět dává tušit, že se nám pravděpodobně dostane dalšího temného thrilleru, který by mohl být pesimistickou sondou do podsvětí, plného zkažených policajtů a vlivných kriminálníků. Tam je Sheridan jako doma, což už ostatně několikrát prokázal a bude zajímavé sledovat, jak to dopadne, když takový námět dostane trochu mainstreamovější a finančně nákladnější kabátek.

Produkce filmu se ujímá David Heyman, který má na kontě například sérii Harry Potter, včetně spin-offů Fantastická zvířata.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu