Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu

Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mladší hrdinové, Captain Marvel, Strážci Galaxie 3, Power Pack, nové verze hrdinů, odhalení dalších plánů a další zajímavosti od šéfa Marvelu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Marvel se snaží točit vždy jen jeden film, aby mu mohl věnovat plnou pozornost. Ant-Man a Wasp jsou dokončení (ostatně, první kritici už film viděli), souběžně probíhá postprodukce Avengers 4. James Gunn dodal první verzi scénáře Strážců Galaxie 3 a velmi brzy začne oficiální pre-produkce filmu, aby začátkem příštího roku mohlo začít vlastní natáčení.

Co bude potom? Feige slibuje, že po premiéře Avengers 4 přestane být Marvel tak tajuplný ohledně svojí budoucnosti. Momentálně se pracuje na plánu na dalších zhruba pět let. Marvel nás chce dál překvapovat, dál nám ukazovat nová místa, dál zkoušet nové žánry a představovat nové postavy, o kterých diváci možná ani neslyšeli.

Postav, na které se můžeme těšit, je celá řada. Objeví se postavy úplně nové. Stále platí, že Kevin Feige čeká na telefonát z vedení, který mu oznámí, že smí použít X-Meny a další postavy, na které má prozatím práva společnost Fox. Dále se objeví „nové verze známých postav“. Takové tvrzení může znamenat leccos, ale třeba tím Feige myslí, že jednou skutečně uvidíme u Marvelu předávání superhrdinské identity dalšímu člověku – štít Captaina Ameriky by po Stevenovi Rogersovi mohl převzít například Bucky Barnes nebo Sam Wilson, a tak podobně.

Ale Feige se podělil ještě o jedno specifikum. Máme čekat mladší hrdiny. V televizi fungují například Runaways či Cloak and Dagger, avšak mladší hrdinové se mají objevit i na plátnech. Feige přiznává, že v Marvelu mají hodně rádi Power Pack a vedle toho také například Marvel zcela záměrně klade v Ant-Manovi a Wasp důraz na Scottovu dceru Cassie, abychom viděli, jak mladou slečnu její táta superhrdina dokáže inspirovat.

Už dříve jsme přitom slyšeli, že v budoucnu uvidíme starší verzi Cassie. V komiksech je Cassie přitom známá tím, že kráčí ve šlépějích svého otce. Jako hrdinka Stinger se dokáže zmenšovat a je členkou tzv. Young Avengers – týmu složeného z mladších hrdinů. A Power Pack? To je v komiksech čtveřice mladých sourozenců, kteří získají nadpřirozené schopnosti, aby dokázali ochránit nebezpečný přístroj před chtivými prackami mimozemských útočníků.

Vedle toho Feige také uvedl, že bude dávat větší prostor LGBT postavám, ale nedodal nic moc bližšího. Nějaké už podle něj známe, další se teprve představí.

Takže tady to máte. Kevin Feige promluvil a odhalil, co od Marvelu můžeme čekat v nejbližší době i ve vzdálenější budoucnosti. Která jeho poznámka vás nejvíc zaujala? Na závěr ještě nový spot z Ant-Mana a Wasp, ve kterém můžete vidět mladou Janet van Dyne:

Zdroje: Heroic Hollywood, Collider,

« Předchozí kapitola

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu