Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny

Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdy uvidíme X-Meny po boku Marvelu? Vrací se Fantastická čtyřka? Jak probíhal odkup Foxu Marvelem? Jaké X-Men filmy se dál chystají? To vše a mnohem víc.
  1. X-Meni stále jedou. Nebo nejedou?
  2. Feige umí být tajnůstkář
  3. Obchodní převzetí Foxu Disneym

Avengers: Infinity War jsou za námi. První polovina příběhu, který udělá tlustou čáru za dosavadní podobou filmového světa Marvelu. Co bude potom? To stále přesně nevíme, avšak jedno je zřejmé. Pokud se nestane nic nečekaného, Marvel do svého područí dostane komiksové postavy, které dosud spravovalo studio Fox – Tedy X-Meny, Fantastickou čtyřku a všechny postavy, které s tím souvisejí. Během rozhovorů k Infinity War se na tohle téma samozřejmě stočila řeč.

Šéf studia Kevin Feige nicméně stále trvá na tom, že dokud koupě Foxu společností Disney (která vlastní i Marvel) nebude definitivně dokončená. Dokud koupě nebude dokončená, tak se prý v Marvelu novými postavami nebudou nijak zabývat. Mají dost svých rozdělaných projektů, které je zaměstnávají až až. Teprve v momentě, kdy bude vše definitivní, začnou v Marvelu plánovat, co s postavami udělají. Tím pádem bude trvat ještě několik dalších let, než pro nějakou postavu od Foxu bude v plánech místo a než ji uvidíme na plátně.

X-Meni stále jedou. Nebo nejedou?

Feigeho slova potvrzuje v jiném rozhovoru i Simon Kinberg, producent, který u Foxu dohlíží na komiksové filmy. Podle jeho tvrzení nemohou zaměstnanci obou firem mezi sebou o práci z právních důvodů mluvit. Jestli máte někdo důkladné znalosti amerického obchodního práva, tak určitě dejte v komentářích vědět, jestli Kinberg říká pravdu ;-). Každopádně dále tvrdí, že dokud se z vedení nedozvědí cokoliv jiného, tak budou filmy připravovat i nadále. Chystá se X-Force Drew Goddarda a stále je také v plánu, že bude natočený Gambit s Channingem Tatumem.

K tomu se pojí malá zajímavost – Josh Holloway, kterého budete znát především ze seriálu Lost, v rozhovoru nedávno prozradil, že roli Gambita měl před lety dostat právě on. Když se hledal představitel postavy pro X-Men Origins: Wolverine, tak se v castingu dostal až k přehrávání scén přímo s Hughem Jackmanem. V konkurzu s ním filmaři byli spokojení a roli mu přislíbili. Jenže pak někdo z vedení studia Fox trval na tom, že postavu musí hrát někdo mladší a obsazen byl Taylor Kitsch.

Další xmenovská drobnost? Film X-Men: Dark Phoenix byl na nedávném Cinema Conu v Las Vegas všude zmiňovaný pouze jako „Dark Phoenix“ (schválně se podívejte na přiložené fotky). Jenom vedle je vidět malé X-ko. Jde o čistě stylistickou záležitost? Mají kratší názvy lepší výsledky u diváků? Nebo navzdory všem Feigeho slovům začíná být pomalu umetána cestička pro příchod Marvelu?

Další kapitola »

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 10

Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest